Naon Hartosna Média Sosial pikeun Marketing Anjeun

sosial media marketing

Naha urang masih nyobian nyarios anjeun kana strategi média sosial? Abdi ngarep pisan henteu - jumlahna aya sareng parantos kabuktosan. Upami perusahaan anjeun henteu ngamanfaatkeun média sosial, pesaing anjeun pasti ngagaduhan. Kuring henteu nyatakeun yén média sosial mangrupikeun sadayana anu dijanjikeun ku guru-guru éta - balik deui kana investasi masih hal anu sesah pikeun dilacak sareng diukur. Tapi éta parantos nyandak metodologi anu langkung gampang pikeun komunikasi sareng sareng perusahaan sareng merk sareng jasa na. Henteu sapoé liwat dina jaringan kuring dimana jalma-jalma henteu naroskeun saran atanapi ngawartosan masalah anu perusahaan tiasa ngaréspon. Deudeuh!

Infographic ieu ti Wikimotip milarian anjeun ngalangkungan sababaraha statistik penting anu aya hubunganana sareng pamasaran sareng média sosial. Misi Wikimotive nyaéta nyayogikeun solusi pamasaran online komprehensif pikeun dealer mobil sareng bisnis sagala ukuran.

Naon-Sosial-Média-Maksadna-pikeun-Marketing-anjeun

One comment

  1. 1

    wow some of those facts I did not know, like that Pinterest bring in 27% more revenue per click then Facebook. Social media is a great tool if using it right and the problem is most don’t know how to use it properly. We do our best to help companies understand how to do it right.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.