Penjahat Média Sosial

média sosial penjahat

Urang sadayana parantos ngagaduhan aranjeunna - penjahat anu ngagerem sareng ngagorowok di sadayana koméntar anjeun - ngambek ka pengunjung anjeun anu sanésna umumna ngahasilkeun karesahan. Éta geulis setrés, tapi aya cara pikeun ngagagalkeun penjahat média sosial jahat. Ieu mangrupikeun infographic anu hébat anu dipilarian ku Search Engine Journal dumasar kana 8 Penjahat Média Sosial.

Tangtosna, aya sababaraha ironis kanyataan yén SEJ ngagaduhan sponsor dina Infographic ... untungna pikeun aranjeunna tautan anu aranjeunna hasilkeun sanés pikeun sponsor, upami henteu aranjeunna bakal ngalanggar salah sahiji profil penjahat nyalira!

8 penjahat4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.