Jaringan Sosial ku Nomer

jaringan sosial sateuacanna

Kamari, urang nunjukkeun Infographic anu éndah dina Sejarah Jaringan Sosial. Dinten ayeuna, urang ngagaduhan Infographic anu hadé deui - Kaayaan Jaringan Sosial Ayeuna. Éta pandangan global anu jero ngeunaan jaringan sosial dumasar ukuran, demografi, sareng kamekaran - nyayogikeun sababaraha wawasan naha urang parantos ngahontal titik jenuh. Infographic Ieu kahadean tina Hurungkeun Média Sosial.

jaringan sosial sm

Hiji bagan anu tiasa masihan kesan anu salah nyaéta Ning, Anu ngarobih modél bisnis na tina jaringan haratis sareng anu mayar. Tangtosna aranjeunna bakal kaleungitan sababaraha jalmi - nanging leres-leres berkembang saé dina 2011 salaku Software salaku panyadia jaringan sosial Layanan.

3 Komentar

  1. 1

    Pasti infographic anu pikaresepeun, tapi teu aya angka dimana-mana! Hébat terang yén Plaxo mangrupikeun tempat dimana demografi pangkolotna aub, tapi éta bakal langkung saé pikeun sababaraha nomer hésé di ditu.

    Hatur nuhun pikeun ngabagi Doug

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.