Waktos Sosial

wawasan waktuna sosial

Kuring bajoang pikeun memeres waktos sadidinten pikeun ngiringan jalma sacara sosial, sareng kuring ningali yén waktos na aya jumlahna jalma anu kuring ngahontal sareng ngobrol. Argyle Sosial parantos ngaluarkeun infographic anu ngagurilap ieu pikeun ngabantosan ngartos élmu anu aya dina waktos sareng pangaruhna kana kinerja pamasaran média sosial pikeun bisnis ka konsumén (B2C) sareng pamasaran bisnis ka bisnis (B2B).

Tina infographic: Merek hoyong posting waktos pikeun ngahontal papacangan maksimal. Tapi iraha konsuménna paling resepeun? Kami mariksa bagean data palanggan kami - 250k tulisan sareng 5M klik - pikeun ningali naha kami tiasa ngaidentipikasi tren agrégat.

ArgyleSocial sosialtiminginsights

sumber: Pamasaran média sosial data-disetir ti Argyle Sosial

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.