Nagara Pamasaran Eusi 2014

pamasaran eusi nagara

Naha anjeun naros naon anu dilakukeun ku para pemasar digital sanés nalika ngeunaan strategi pemasaran kontén, kalebet blogging, produksi, ngabagi, sareng pangukuran? Sareng LookBook HQ, Oracle Eloqua parantos ngagambarkeun kumaha pemasar digital anu ngaréspon tungtutan strategi eusi dina infographic ieu.

Kami narékahan pikeun patokan kontén pamasaran kalayan wawasan spésifik kana pendapatan, milik, sareng strategi média anu dibayar - naon kawijakan anu dituturkeun ku para pemasar - ogé kumaha eusi dipetakeun sapanjang perjalanan anu mésér, sareng métrik kinerja konci anu penting.

sakabehna Laporan Patokan Pemasaran Eusi ngawengku réspon ti langkung ti 200 pemasar ngeunaan patarosan sapertos:

  • Naon jinis kontén marketer modéren anu ngahasilkeun, kumaha rutin sareng naon tujuanana.
  • Kumaha pemasar modéren nganggo kontén batur.
  • Naon tantangan konci anu nyanghareupan pamasaran kontén modéren.
  • Sakumaha hadéna para pemasar modéren ngajantenkeun kontén sareng perjalanan anu ngagaleuh.
  • Naon metrik anu dicekel ku para pemasar modéren sareng kumaha aranjeunna meunteun efektivitas pamasaran kontén.
  • Tren utama anu mangaruhan kagiatan pamasaran kontén.

State-of-Content-Marketing-2014_Infographic-FV

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.