4 Léngkah pikeun Pamasaran Média Sosial

4 léngkah strategi média sosial

Salah sahiji Stephen Covey's 7 Kabiasaan Jalma anu Épéktip pisan: Pelajaran anu Kuat dina Parobihan Pribadi nyaeta pikeun Dimimitian ku Akhir dina Pikiran. Infographic ieu ti BigThunk jeung Nomer 8 Komunikasi ngan ukur éta - ngakuan yén anjeun kedah netepkeun tujuan heula nalika ningali kana strategi pamasaran média sosial anjeun.

Kuring hususna ngahargaan infographic ieu sabab henteu ngan saukur nyarioskeun perkawis konversi - éta nyarios ka anu sanés kagunaan bisnis média sosial: Merk Marketing, Panginten Leaderhsip, Jasa sareng Penjualan Prospecting. Kaseueuran kakuatan média sosial sanés tina dorongan langsung ... éta mangrupikeun échos sareng volume anu didamel dumasar kana waktos.

4-léngkah-sosial-média-strategi

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.