Strategi Suksés pikeun Usaha Sosial

cara pangsaéna kalibet pikeun pangguna

Kami parantos nyerat ngeunaan ShortStack baheula sareng ayeuna aranjeunna ngirimkeun catetan anu saé kalayan infographic anu ngabantuan. Naha anjeun tiasa nebak cara anu pangsaéna pikeun memotivasi pangguna pikeun ngadorong kalibet sareng merk atanapi bisnis anjeun? Anjeun ngagaduhan: contests! Éta naon ShortStack kapendak nalika aranjeunna ngalakukeun survey langkung ti 800 pangguna. (PS: Éta tautan afiliasi kami)

Hasil éta henteu kaget kami - sabab urang tingali unggal dinten kumaha kontes tiasa ningkatkeun Suka sareng inspirasi bagi. Anu kaget kami nyaéta 38% réspondén anu ngiringan kana survey urang henteu kantos ngajalankeun kontes. Ku jalan kitu, poto nyandak tempat kadua dina kontes sareng témbok témbok katilu.

Sababaraha papanggihan sanésna:

  • 72% réspondén panginten aranjeunna bisa ngalakukeun hadé kalayan usaha média sosialna
  • 51% parantos nyobian kontes poto
  • 62% pamakean tab bea cukai pikeun memikat peminatna
  • 14% pangguna nganggo video pikeun kontes maranéhna

Hiji-hijina eupan balik kuring ngeunaan infographic ieu nyaéta kuring yakin istilahna kalibet dipaké rada leupas. Abdi resep kana istilah ngabujuk langkung seueur deui. Dina pamanggih kuring, Dursasana mirip sareng bisnis, henteu ngan ukur resep atanapi nuturkeun salaku pertukaran pikeun sababaraha jinis hadiah.

Papanggihan ieu masih penting, sanajan! Strategina tiasa ngadorong langkung seueur pangunjung sareng kasadaran pikeun mérek anjeun… dimana anjeun tiasa ngalibetkeun pemirsa atanapi komunitas langkung jauh.

Ngalibetkeun Pamaké

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.