SXSW 2014 Wrapup Infographic Interaktif

Statistik SXSW 2014

Salah sahiji hal anu keren ngeunaan pasangan urang Meltwater software monitoring média sosial nyaéta anjeun tiasa ngawaskeun jejer sareng kajadian sacara tuntas pikeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan perasaan sareng popularitas. Taun ayeuna, aranjeunna ngamimitian ngawaskeun buzz sakitar SXSW dina 26 Pébruari sareng mendakan sababaraha tren anu cukup menarik:

  • Whistleblower NSA, Edward Snowden, mangrupikeun masalah ageung. 7% tina sadaya buzz sosial aya hubunganana sareng Snowden.
  • Lalaki nyebarkeun langkung seueur pikeun sosial: 62% versus 38% pikeun awéwé.
  • Justin Bieber ngagaduhan 400% langkung sesebatan tibatan ucing Grumpy! (Kocapkeun whaaaa?)

Pikeun sadaya stats anu keren, parios infographic di handap ieu. Sareng tong hilap parios sponsor kami Meltwater's alat monitoring média sosial pikeun perusahaan.

SXSW 2014 Wrapup Infographic Interaktif

2 Komentar

  1. 1

    Henteu seueur ngeunaan musik énggal atanapi téknologi énggal. Kuring teu ningali naon nyebut acara hanjelu (3 nyawa leungit) SXSW 2014. pisan ngabejaan.

  2. 2

    Hei John - Patarosan anu saé. Kuring ngahasilkeun infographic ieu, jadi kuring bakal ngajawab: urang ngawas bagian interaktif konferensi husus, nu lumpat ti 7-11 Maret. Janten, éta henteu nyebatkeun kacilakaan pikareueuseun anu kajantenan dina 12 Maret. Kami satuju yén éta pikaresepeun yén teu aya deui obrolan ngeunaan téknologi anyar dina waktos ieu. Sareng, salaku jalma anu aya di Walungan Beureum 2 dinten sateuacan tragedi anu dahsyat éta, haté kuring kaluar ka sadayana anu kapangaruhan ku éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.