Rencana Libur Pembeli Tablet & Mobile

Rencana liburan Tablet sareng Mobile Shoppers

urang klien penerbit katalog digital, Zmags, nembé ngayakeun survey ngeunaan kabiasaan balanja konsumén dina usum liburan ieu. Dumasar kana hasil, seuseueurna pembeli bakal mésér dina alat sélulér sareng tablet taun ayeuna sareng beuli di toko bakal turun. Katalog digital mangrupikeun tujuan balanja anu paling populér ka-2 saatos halaman wéb. Upami anjeun pangecér online, ieu penting pikeun dipikirkeun sareng dilaksanakeun, utamina dina sababaraha alat. Sababaraha papanggihan konci kalebet:

  • Lalaki leuwih resep ngagunakeun tablet sareng telepon sélulér pikeun ngagaleuh tibatan awéwé.
  • Frustasi nomer 1 pikeun konsumén henteu gaduh inpormasi produk anu cekap online.
  • Dagang Facebook naék dina tablet / telepon sélulér.
  • Langkung 50% tina umur 18-34 taun ngarencanakeun ngagunakeun alat sélulér pikeun mésér usum liburan ieu.

Kumaha cara balanja dina usum liburan ieu? Naon rencana anjeun?
Rencana Libur Pembeli Tablet sareng Mobile

One comment

  1. 1

    Sumawona, pas urang meupeuskeun kertas bungkus tina unit panyimpenan tiis anyar kami ngamimitian beban aplikasi anu teu pernah aya baheula. Hayu urang kana nomer.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.