Candak putus

Infographic: Ngaso

Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi ari dina dunya téknologi pamasaran sok kuring payuneun komputer atanapi dina méja kuring. Tétéla, éta henteu saé pisan pikeun awak urang, numutkeun panilitian anu dilakukeun ku Learnstuff.com.

Jalma-jalma umumna kedip-kedip sakitar 18 kali per menit. Tapi nalika anjeun neuteup layar komputer, anjeun ngan ukur hérang 7 kali, anu tiasa nyababkeun Sindrom Visi Komputer. 9 ti 10 jalma anu nyéépkeun langkung ti 2 jam teras-terasan neuteup dina layar komputer, sareng nganggo beurit langkung ti 20 jam saminggu nambihan résiko anjeun sindrom torowongan carpal ku 200%. Sadayana, siga neuteup layar komputer TEU alus pikeun kaséhatan urang.

Tapi nyandak istirahat tiasa ngabantosan pisan bobo, panon, punggung, sareng kabiasaan urang sadayana. Pariksa sababaraha inpormasi sanés ngeunaan infographic keren ieu pikeun kumaha ngajaga kaséhatan anjeun nalika damel di komputer sadidinten!

TAKE-A-BREAK Infographic

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai jenn, kuring terang ieu mangrupikeun tempat di dieu, tapi naha kuring terang saha ilustrator infografina pikeun entri khusus ieu? Hatur nuhun pisan !

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.