Pitunjuk 5 Menit Pikeun Kéngingkeun Padamelan Dina Média Sosial

Screen Shot 2013 06 05 di 10.25.09 AM

Urang sadayana parantos ningali judul padamelan: Ahli Media Sosial, Manajer Komunitas, Media Sosial Ninja. Perusahaan neraskeun mayar dolar luhur pikeun kéngingkeunana strategi sosial baris. Ngan sabaraha usaha anu daék mayar pikeun nerapkeun strategi sosial sareng nyiptakeun kampanye interaktif? Gaji rata-rata dibasajankeun $ 80,000 dugi ka $ 110,000 per taun.

Numutkeun ka jalma di Mindflash, ngadaptarkeun padamelan salaku spesialis média sosial sanés ngan ukur jangkauan saha waé anu pinter kana téknologi, tapi aranjeunna ogé bakal nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta dina lima menit.

Mindflash bermitra sareng Kolom Lima pikeun nyumponan pituduh visual pikeun badarat di sosial, ogé naon anu diperyogikeun pikeun netepkeun, numuwuhkeun sareng ngaoptimalkeun ayana online anjeun pikeun narik perhatian para perékrut.

Ieu tampilan lengkep:

mindflash_5min_Social-media-C5

 

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.