Kasus pikeun Optimasi Handphone

Screen Shot 2013 07 10 at PMN 1.57.09

Optimasi hapé ngarobih sanés ngan ukur kumaha jalma saling komunikasi, tapi kumaha aranjeunna hirup, damel sareng balanja.

Sakumaha anjeun parantos terang, tumuhna panggunaan alat sélulér parantos sumebar sapertos seuneu di sababaraha taun ka pengker. Para ahli yakin jumlah alat sélulér bakal ngahontal 7.3 milyar dugi ka 2014, mastikeun yén aya revolusi mobile anu dilakukeun. Pikeun pamasar, éta tarung atanapi hiber: anjeun boh nganut mobilitas sareng adaptasi strategi online anjeun pikeun nyocogkeun sareng dunya multi-layar, atanapi nyerahkeun senjata anjeun sareng sangsara maot, tapi pasti maot.

Numutkeun kana Mashable, 2013 mangrupikeun "taun desain halaman wéb anu responsif," salajengna nyetir kabutuhan halaman wéb sareng aplikasi pikeun dioptimalkeun pikeun sagala ukuran layar. Kalayan 90% jalma ngagunakeun sababaraha layar sacara berurutan, sareng 67% pembeli dimimitian dina hiji alat sareng ngarengsekeun pameseran na anu sanés, kabutuhan pangalaman cair penting pisan.

Ieu katingal lengkep dina data ngalangkungan Kéngingkeun Kapuasan:

Pangalaman Palanggan Mobile

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.