Waragadna Teuing Data

Screen Shot 2013 05 28 di 11.22.05 AM

Unggal dinten, 2.5 data quintillion bytes didamel ku organisasi penjualan sareng pamasaran. Sanaos nyimpen data gunung kalayan ngaharepkeun mendakan wawasan anu tiasa ditindak sigana siga panggunaan épéktip waktos sareng artos usaha, biaya anu aya hubunganana bakal kaget anjeun.

A panganyarna infographic dijieun ku Mesin Kisi mangka éta 88% tim pamasaran kaleungitan kasempetan bisnis kusabab inpormasi anu henteu cekap. Tina anu disurvei, 24.5% ngarasa ditantang ku data sareng waktos anu dibutuhkeun pikeun nalungtik, sedengkeun sesa réspondén sanés alat-alat atanapi henteu resep leres-leres ngatur panyalagana data.

Salaku tambahan kana kurangna kacukupan strategi data badag, nyimpen sareng nganalisis inpormasi saleresna costing usaha artos ageung. Wakil penjualan anu has nyéépkeun rata-rata 4 jam / minggu dina nyiapkeun dijual, Sareng sajuta perwakilan penjualan ayeuna di Amérika Serikat, jumlahna $ 50 milyar per taun.

Ieu katingal anu langkung jero kana naon anu diungkabkeun Kisi:

The_Cost_of_Too_Much_Data

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.