Turunna Koran

turunna koran

Sababaraha jalma dina industri koran hoyong anjeun duka pikeun aranjeunna. Nalika kuring masih resep bau sidik sareng resep jurnalistik propésional, industri mangrupikeun anu kuring salamina ngahaturkeun kanggo nampi boot. Kuring moal neraskeun deui perkawis éta… tulisan kuring saencanna Ieuh, Ieuh, Ieuh jeung Ieuh lumayan nutupan éta!

Nanging ku kamajuan waktos sareng evolusi téknologi anu teu tiasa dibantah, industri koran anu pernah dominan sigana nyerah kana fenomena universal, internét. Kalayan jangkauan sadunya, gampang aksés sareng popularitas di kalangan pamuda anu téknologi anu cerdas, industri koran parantos ngalaman kamunduran anu dramatis dina pengeluaran sirkulasi sareng iklan, ngawartosan patarosan anu ngagumkeun "naha aya masa depan koran?" Tina Infographic: The Koran Nolak

USA Koran Nolak infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.