Sejarah Desain Email sareng Email

desain email sajarah

44 taun ka tukang, Raymond Tomlinson damel di ARPANET (prékursor Pamaréntah AS pikeun Internét anu sayogi umum), sareng nyiptakeun email. Éta mangrupikeun masalah anu saé pisan kusabab dugi ka waktos éta, pesen ngan ukur tiasa dikirim sareng dibaca dina komputer anu sami. Ieu ngamungkinkeun pangguna sareng tujuan anu dipisahkeun ku & simbol. Nalika anjeunna nunjukkeun batur sapagawean Jerry Burchfiel, réspon na:

Tong bebeja ka saha! Ieu sanés anu sakuduna urang damel.

Surélék anu munggaran anu dikirim ku Ray Tomlinson nyaéta e-mail uji Tomlinson digambarkan salaku teu penting, sapertos "QWERTYUIOP". Maju ayeuna sareng aya langkung ti 4 milyar akun email kalayan 23% diantarana didédikasikeun pikeun bisnis. Diperkirakeun bakal aya sakitar 200 milyar email anu dikintun taun ayeuna nyalira kalayan kamekaran terus 3-5% unggal taun numutkeun ka Grup Radicati.

Sejarah Parobihan Desain Email

Surélék Monks parantos ngahijikeun pidéo hébat ieu ngeunaan naon fitur sareng dukungan tata perenah anu parantos ditambihan kana email salami sababaraha taun.

Hiji-hijina kahoyong kuring pikeun email nyaéta yén palanggan sapertos Microsoft Outlook bakal ningkatkeun pangrojong pikeun HTML5, CSS sareng pidéo supados urang tiasa nyingkirkeun sagala kompleksitas kéngingkeun email supados katingalina saé, maén ogé, sareng pas dina sadaya ukuran layar. Naha éta seueur teuing naroskeun?

Sejarah Desain Email sareng Email

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.