Pagawe Mobile

intro pagawe sélulér

Dugi ka 2012, Morgan Stanley prédiksi yén pangiriman smartphone bakal ngaleuwihan kiriman komputer. Salaku tambahan, diarepkeun yén 25% sadaya e-commerce online bakal dieksekusi ngalangkungan alat sélulér. Éta parantos diperkirakeun yén 30% email perusahaan dibaca dina alat sélulér. Sanaos média sosial siga anu ngiringan seueur carita ... sélulér kuduna luhur pikiran sareng unggal perusahaan.

Tapi perusahaan henteu kedah saukur ningali mobile tina sudut pandang pamasaran, bisnis ogé kedah nyorong karyawanna pikeun ngadopsi. Ieu infographic ti Dell nyarios ka épéktipitas sélulér tina pandangan padamelan sareng produktivitas. Sakumaha nyatakeun infographic:

Naha waktuna pikeun mikirkeun deui kawijakan IT anjeun sareng ngiringan gerakan padamel mobile? Perusahaan anu tiasa adaptasi gancang kana bentang mobile anu anyar langkung cenderung mekar sareng makmur.

infographic pagawe sélulér

Pagawé dumasar-pangaweruh nyetir bisnis ku tetep nyambung. Naha karyawan anjeun nyambung?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.