Gaya Rambut Handphone

Screen Shot 2011 08 12 at PMN 11.55.01

Manajer Kontak Sosial Gist (nembé diala ku RIM) ngahijikeun infographic ieu dina Mobile Workstyle. Béda jeung Dell Infographic dina tanaga gawé sélulér infographic ieu langkung fokus kana kabiasaan sareng karesep pagawé sélulér sabalikna naha perusahaan kedah ngémutan ngagentoskeun tanaga kerja. Sapertos:

  • 65% pagawé mobile ngagunakeun tablet
  • 32% karyawan sacara global ayeuna ngandelkeun langkung ti hiji alat sélulér nalika damel biasana.
  • Pangguna ngaksés email sélulér naék ku 36%

Gaya Kerja Mobile Infographic

Tingali langkung ..

Téknologi sélulér ngarobah tempat damel. Kumaha parantos ngarobih anjeun?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.