Surélék Ngabantunkeun Kalayan Sampurna

email karinjang abandonment

Urang nembé ngabagi infographic anu nyayogikeun bukti yén langkung gancang a wawakil penjualan mulih nelepon ka calon nasabah ngalangkungan wéb, tingkat konvérsi langkung luhur. Henteu anéh, sapanjang garis logika anu sami… anu nuju di SaleCycle mendakan yén langkung gancang anjeun kéngingkeun email kiriman balanjaan balanja dikirimkeun, beuki luhur tingkat konvérsi!

Aya tilu patarosan konci ngeunaan email abandonment karanjang anu SaleCycle teras jawab:

  • timing: Sabaraha lami urang kedah ngantosan email ka palanggan kami?
  • nada: Naha urang kedah langsung, atanapi nganggo nada layanan palanggan?
  • eusi: Naon anu kedah urang kalebetkeun dina email supados pelanggan mésér?

SaleCycle ngahijikeun Infographic ieu anu ngajawab patarosan éta. Data direbut ti 200 mérek global ngarah sareng prakték pangsaéna dina karanjang balanjaan.

Surélék Ngantunkeun Basket

2 Komentar

  1. 1

    Doug tulisan ieu hébat! Mantra sadayana pikeun urang dina pamasaran email. Parantos milarian rencana saderhana anu parantos diuji! Nuhun kana tulisanana!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.