Biaya Nyata Média Sosial

biaya média sosial

The folks di Focus nempatkeun infographic ieu, ngabagi data anu saleresna ngeunaan biaya, manpaat sareng pengembalian investasi média sosial. Kuring ngahargaan kanyataan yén aranjeunna ngadeukeutan jam anu dikerjakeun pikeun ngatur médium sareng bahkan nyayogikeun rasio nguntungkeun pikeun mérek top anu ngagunakeun média sosial. Naha anjeun terang nilai bulanan rata-rata pengikut Twitter nyaéta $ 2.38 sedengkeun biaya bulanan pikeun ngajaga éta $ 1.67. Henteu goréng dua belas dina investasi!

Infographic Biaya Nyata Média Sosial

Seueur teuing jalma ningali média sosial salaku bebas. Dibikeun jumlah medium anu rata-rata pamasar kedah ngatur, sumber daya terbatas, henteu efektifitas alat sareng segmentasi pasar - leres-leres aya biaya pikeun média sosial. Kitu cenah, aya ogé kasempetan anu luar biasa pikeun néwak pangsa pasar ku ngalaksanakeun prospek sareng konsumén ngalangkungan média sosial - utamina nalika persaingan anjeun henteu acan!

4 Komentar

  1. 1

    Aya anu tiasa ngajelaskeun statistik twitter? sigana nunjukkeun investasi langkung seueur tibatan mulang - sareng biaya bulanan ngan ukur dibagi ku 10…?!

  2. 2

    Aya anu tiasa ngajelaskeun statistik twitter? sigana nunjukkeun investasi langkung seueur tibatan mulang - sareng biaya bulanan ngan ukur dibagi ku 10…?!

  3. 3

    Leres pisan yén hiji kedah ngitung biaya média sosial salaku bagian tina campuran pamasaran sadayana. Tangtangan pangbadagna abdi nyaéta klien anu hoyong "naik kapal AYEUNA" sareng média sosial, kalayan henteu paduli kana tempatna dina strategi umum, atanapi kanyataan yén éta sanés ubar-sadayana pikeun bisnis anu énggal-énggal janten suksés sapeuting hatur nuhun. kana sababaraha tulisan blog!

  4. 4

    Duh Doug… Tong bébéja yén anjeun henteu ningali anu salah dina gambar ieu…

    Kahiji hiji masalah atra leutik: Jumlah investasi / balik bulanan Twitter urang transposed nalika pemetaan kana per nilai pengikut / ongkos. Henteu yakin anu mana tapi tempo ukuran éta bagian dina infograph nu, Kuring yakin éta angka nguntungkeun balik leuwih luhur batan investasi anu dimaksudkeun pikeun dipintonkeun. Atoh, kuring nempatkeun éta dina "typo".

    Isu nyata jeung gambar ieu korelasi vs kausalitas. Kacindekan tersirat tina grafik ieu nyaéta ngajantenkeun jalma nuturkeun anjeun atanapi janten kipas anjeun nyababkeun aranjeunna langkung seueur. Aya korelasi antara belanja sareng kipas, tapi sanés hartosna aya kausalitas di dieu. "Fans téh 28% leuwih gampang ti non-fans neruskeun meuli brand anjeun"? Ku teu sangka kacindekan nu merlukeun hiji infograph. Upami kuring nempatkeun éta dina istilah anu langkung atra, naha anjeun bakal nyarios yén jalma anu nganggap dirina fans Colts hadir langkung seueur kaulinan Colts sareng gaduh langkung seueur kaos Colts tibatan anu henteu nganggap dirina salaku fans Colts? Jawaban anu gampang sareng anu éta, sanés? Janten sanés yén fans Facebook McDonalds anjeun nyéépkeun artos langkung seueur sabab éta fans Facebook anjeun. Kusabab aranjeunna sigana parantos nyéépkeun artos sareng aranjeunna resep ka anjeun yén aranjeunna mutuskeun janten kipas Facebook anjeun. Ieu henteu dina bentuk ayeuna ngadukung tesis yén anjeun badé ngajantenkeun batur langkung seueur pikeun merek anjeun ku ngajantenkeun aranjeunna janten kipas Facebook atanapi pengikut Twitter anjeun. Janten kuring leres-leres henteu daptar bagian éta dina "Manfaat" tapi ngan ukur dina judul anu berbunyi "Hmm ...".

    Ayeuna naon anu sabenerna metot dina angka nyaeta lamun maranéhna bisa némbongkeun yén kaluar tina sakabéh fans Facebook anjeun boga, sabaraha maranéhanana belanja taunan / bulanan / naon saméméh maranéhna jadi fans anjeun vs sabaraha aranjeunna spent sanggeus aranjeunna jadi kipas na. kusabab kampanye anjeun ngajalankeun on Facebook. Éta hasil nyata tina investasi anjeun. Tangtosna, éta ampir teu mungkin dilacak.

    Abdi henteu nyarios yén ayana média sosial henteu ngagaduhan kauntungan. Kuring ngan ukur nyarios yén nomer anu kirang disiapkeun sapertos anu dipidangkeun dina infograph ieu henteu leres-leres ngabantosan kasus éta atanapi ngabantosan batur nyandak kaputusan pikeun asup kana média sosial. Upami aya naon waé angka biaya bakal nyingsieunan jalma anu sadar yén kauntungan anu ditampilkeun dina infograph leres-leres henteu nunjukkeun kauntungan anu leres pikeun menerkeun biaya.

    *nyabut topi advokat setan*

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.