Psikologi Sneaky of Advertising

nelepon beluk

Ieu mangrupikeun infographic saé tina BuySellAds, disebat Psikologi Sneaky of Advertising. Sababaraha ieu sanés ngan saukur iklan, éta ogé mangrupikeun stratégi pamasaran umum. Kuring condong ningali Pariwara salaku acara ... atanapi cantol.. tapi Pemasaran mangrupikeun perencanaan sareng strategi anu nyababkeun ngembangkeun Advertising.

Masing-masing urang kena 3,000 dugi ka 10,000 paparan mérek unggal dinten ngalangkungan komérsial TV, papan iklan luar, spanduk halaman wéb, bahkan kaos oblong tatangga atanapi cangkir kopi batur sapagawean. Kusabab urang nuju kabanjiran ku iklan, pamasar ngagambar panilitian psikologis pangénggalna sareng ngerjakeun rupa-rupa trik pikeun narik perhatian urang sareng nampi kayakinan konsumen urang.

11.06.13 Iklan Sneaky

Naha saur anjeun ieu licik? Atanapi naha ngan saukur maénkeun naon anu urang sadayana pikahoyong? Kami hoyong langkung kréatip ... upami mésér Apple ngabantosan urang yén urang leres, naha goréng pisan? Sareng, ku gaya Apple anu unggul pikeun perangkat kerasna - moal aranjeunna biasana mésér Apple langkung, ogé kumaha? Janten ... upami diémutan ... naha pangguna Apple langkung kreatif? Sigana mah aranjeunna tiasa!

3 Komentar

  1. 1

    Saur kuring Apple gaduh pamasaran téknologi pangsaéna di dunya. Produkna sanés anu pangsaéna dina sadaya kategori anu logo Apple parantos dicuci otak janten jutaan sareng dina pandangan kuring mérek teknologi pangsaéna di dunya ayeuna.

    Merek Android (ngalangkungan HTC sareng clones) mimiti gaduh pangaruh anu sami dina pasar Telepon OS sareng Samsung / Sony ngagaduhan mérek pinter ogé tapi henteu katingalina suksés di pasar AS tapi kuat pisan di Asia.

    Jutaan budak kipas Apple hartosna yén gelombang udara Media Sosial dieusian ku jalma anu ngadukung mérek éta sareng iraha Apple ngagaduhan kalepatan produk aranjeunna gancang ngaluncat ka pertahanan Apple dugi ka Apple ngatasi masalah (Misalna masalah anténeu mimiti sareng iphone4)

  2. 2

    Kaseueuran jalma siga anu henteu sadar kana seueur média sareng AC ngeunaan pendidikan anu mangaruhan paripolahna. Untungna éta henteu tiasa dianggo pikeun saréréa. Urang kedah ngartos naon anu ngamotivasi palanggan poténsial pikeun nguntungkeun klien kami; kumaha oge, seueur perusahaan anu nyandak ieu jauh teuing sareng iklan anu sacara seksual sacara terang-terangan.

    Kumaha carana urang teu sadar tiasa ditingali ku cara digambarkan ku seueur perusahaan salaku bug atanapi 'sumber daya'. Aya komérsial mobil kelas luhur ayeuna dijalankeun dina Hulu anu nunjukkeun sadaya jinis jalma linggih di jalan ngalukisna ku sikat alit atanapi nyeuseuh atanapi nanjak dina lampu jalan pikeun ngajauhkeun manuk. Duanana ieu ngagambarkeun naon anu panginten perusahaan ieu ngeunaan kami: bug atanapi babu.

    Abdi resep infographic ieu nyebatkeun logo. Kuring ngadorong jalma pikeun merhatoskeun perlambang logo, dina iklan sareng siaran média. YouTube mangrupikeun tempat anu saé pikeun milarian pidéo anu ngajantenkeun urang sadayana langkung sadar kana naon hartosna logo. Coba milarian perlambang logo.

  3. 3

    Kaseueuran jalma siga anu henteu sadar kana seueur média sareng AC ngeunaan pendidikan anu mangaruhan paripolahna. Untungna éta henteu tiasa dianggo pikeun saréréa. Urang kedah ngartos naon anu ngamotivasi palanggan poténsial pikeun nguntungkeun klien kami; kumaha oge, seueur perusahaan anu nyandak ieu jauh teuing sareng iklan anu sacara seksual sacara terang-terangan.

    Kumaha carana urang teu sadar tiasa ditingali ku cara digambarkan ku seueur perusahaan salaku bug atanapi 'sumber daya'. Aya komérsial mobil kelas luhur ayeuna dijalankeun dina Hulu anu nunjukkeun sadaya jinis jalma linggih di jalan ngalukisna ku sikat alit atanapi nyeuseuh atanapi nanjak dina lampu jalan pikeun ngajauhkeun manuk. Duanana ieu ngagambarkeun naon anu panginten perusahaan ieu ngeunaan kami: bug atanapi babu.

    Abdi resep infographic ieu nyebatkeun logo. Kuring ngadorong jalma pikeun merhatoskeun perlambang logo, dina iklan sareng siaran média. YouTube mangrupikeun tempat anu saé pikeun milarian pidéo anu ngajantenkeun urang sadayana langkung sadar kana naon hartosna logo. Coba milarian perlambang logo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.