Nilai Marketing Marketing

investasi pamasaran eusi

Ieu tampilan anu unik dina pamasaran kontén. Urang bagi teh Grid Eusi kamari, ngabahas kumaha masing-masing jinis eusi tiasa dimangpaatkeun sacara strategis. Infographic ieu nyungkeun strategi anu langkung mantep sabab kalakuan pamiarsa robih ... janten langkung skeptis sareng hemat.

per dina Alinea Infographic: Ngahontal kéngkolan deui kana inpéstasi pamasaran kontén meryogikeun strategi sareng alat anu langkung fokus, provokatif, sareng nilai pikeun hasil Ngalawan Frugalnomics ™ - ngahubungkeun, ngiringan sareng ngical ka jenis pembeli anyar ieu.

eusi pamasaran infographic 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.