Ieu Mangsa Digawekeun

ieu usumna

Kami nembé dipasang prakték pangsaéna email pikeun usum liburan, infographic kalayan nasihat ti Delivra, an marketing email parusahaan. Xobni, alat produktivitas koropak anu tiis pisan, parantos ngaleupaskeun ieu infographic depresi ngeunaan sabaraha urang bakal dianggo bahkan mariksa email liwat liburan.

79% jalma dewasa anu digawé AS nyatakeun yén aranjeunna nampi email padamelan dina liburan tradisional sapertos Thanksgiving, Hanukkah, Natal, jst; sareng 68% kalayan email ngaku ngaku éta. Ti diajar

Sedih, 41% jalma anu ngaku mariksa email sabab yakin yén ngalakukeun éta bakal ngagampangkeun beban padamelan pas balik ti "istirahat". Hmmm… Sigana éta unggal Minggu sore pikeun kuring.

XBix5

Janten upami anjeun hoyong didangukeun, panginten email anu bade kaluar dina liburan ngagaduhan kasempetan langkung hadé pikeun dibuka! Ati-ati, sanaos ... 37% jalma anu disurvei ngaku aya perasaan bangor, frustasi atanapi hoream saatos nampi email anu aya hubunganana sareng padamelan dina liburan. Kuring terang ieu - entong ngirim ka kuring! 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.