Ngajawab dina Twitter sareng Aranjeunna Bakal Mésér

patarosan bisnis twitter

InboxQ nembé survey ka 1,825 Pamaké Twitter pikeun niténan paripolahna ngeunaan kumaha aranjeunna naroskeun sareng nampi waleran dina Twitter. Dina catetan pribadi, kuring ngamanpaatkeun Twitter lumayan kanggo milarian jawaban. Nyatana, kuring biasana ngagaduhan jawaban anu langkung gancang, langkung akurat ngalangkungan Twitter tibatan kuring ti Google!

Aya hiji statistik anu kedah janten perhatian sadayana dina Infographic ieu ... jalma-jalma ngaku lengkep yén aranjeunna langkung gampang nuturkeun (59%) atanapi bahkan mésér (64%) ti perusahaan anu ngajawab aranjeunna online. Ieu jelas kaunggulan anu dipiboga ku perusahaan di Twitter.

patarosan twitter

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.