Cheatsheet Pamasaran Email Pamungkas

Marketo Mini 2

Aya seueur strategi sareng kabiasaan pikeun milih nalika mikir ngeunaan pendekatan anjeun email sareng pamasaran kontén. Seueur pemasar email anu ngagaduhan performa luhur nganggo taktik anu béda sapertos strategi, waktos, uji coba, sareng optimalisasi desain sacara umum, tapi taktik naon anu nganteurkeun hasil anu pangsaéna? Anu kedah anjeun museurkeun langkung seueur tibatan anu sanés?

Kalayan rata-rata palaku nyéépkeun waktos kaseueuran kana pangwangunan kréatip (23%) lawan palaku luhur anu ngahaturanan langkung seueur waktosna pikeun strategi (22%), jelas yén pangiriman tiasa janten masalah — upami henteu langkung ti — eusi anu anjeun ' nyadiakeun deui.

Pertimbangkeun, salaku conto, yén 72% sadaya pemasar nguji garis matuh emailna sateuacan dikirim kana daptar distribusi, bari ngan 15% nguji perenah seluler sareng tampilan gambar email. Dina kanyataan yén 75% pamilik smartphone "dipikaresep pisan" mupus email aranjeunna henteu tiasa maca gampang dina teleponna, gagal nganggap manpaat ngaoptimalkeun pikeun ponsel tiasa ngahasilkeun karugian anu ageung dina kampanye individu, teu kakantun ngalangkungan strategi mérek umum.

Ieu mangrupikeun salah sahiji seueur aspek anu kedah diperhatoskeun nalika ningali pikeun ningkatkeun kinerja pamasaran email anjeun. Kabeneran, Marketo parantos ngempelkeun gunana “cheatsheet email”Kanggo urang rujuk ku ngaharepkeun ningkatkeun sareng nyetél strategi email urang:

Surélék Cheatsheet

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.