Naon ari POE? Mayar, Milik, Dihasilkeun… Sareng Dibagi… sareng Media Konvergen

POE - Dibayar, Milik, Meunang Média

POE mangrupakeun akronim pikeun tilu metode distribusi eusi. Média anu mayar, Milik sareng Earned sadayana tiasa janten strategi pikeun ngawangun otoritas anjeun sareng nyebarkeun jangkauan anjeun dina média sosial.

Dibayar, Milik, Meunang Média

  • Média mayar - nyaéta panggunaan saluran iklan anu mayar kanggo ngajalankeun lalu lintas sareng pesen umum pikeun eusi anjeun. Éta dipaké pikeun nyiptakeun kasadaran, ngaluncurkeun bentuk média anu sanés sareng supaya eusi anjeun katingali ku pemirsa énggal. Taktik kalebet cetak, radio, email, bayar per klik, iklan facebook, sareng tweet anu diwanohkeun. Mayar influencer ogé tiasa mayar média nalika pasatujuan kajantenan santunan.
  • Média Milik - nyaéta média, eusi sareng platform anu sawaréh atanapi lengkep dipiboga atanapi dikawasa ku bisnis. Peranna nyaéta pikeun nempatkeun kontén, ngawangun otoritas sareng hubungan, sareng pamustunganana ngalibatkeun prospek atanapi palanggan. Taktik kalebet nyebarkeun tulisan blog, siaran pers, whitepapers, studi kasus, ebook sareng pembaruan média sosial.
  • Meunang Média - mangrupakeun akuisisi sebutan sareng tulisan dina saluran anu didamel henteu diala ngalangkungan iklan - sababaraha kali ieu mangrupikeun liputan berita. Sumber média anu dihasilkeun ilaharna parantos ngagaduhan kawenangan, réngking sareng patalina sareng industri atanapi topik anu tangtu, janten kéngingkeun sebutan ngabantosan ngawangun otoritas anjeun sareng nyebarkeun jangkauan anjeun. Taktik kalebet hubungan masarakat, milarian organik, sareng program teureuh anu teu dibayar ka pangaruh industri sareng blogger ogé jejaring sosial.

Kumaha upami Média Dibagi?

Kadang-kadang pemasar ogé misahkeun Média Dibagi nyarios langsung ka stratégi pikeun nyetir patalimarga ngalangkungan média sosial. Ieu tiasa ditampi ngalangkungan iklan média sosial, pamasaran influencer, atanapi ngan saukur ngembangkeun stratégi bagi sosial. Strategi média anu dibagikeun tiasa janten kombinasi média anu mayar, kagungan, sareng anu diasilkeun dibungkus janten hiji.

Antosan ... Sareng Media Konvergénsi?

Ieu strategi anu tumuh pikeun pamasar eusi. Média konvergénsi ogé mangrupikeun gabungan média anu mayar, milik, sareng anu diraih. Conto tiasa janten tulisan kuring pikeun Forbes. abdi earned titik tulisan kalayan Déwan Badan Forbes… Sareng éta dibayar (taunan) program. Éta milik ku Forbes anu ngagaduhan staf redaksi sareng promosi ditugaskeun pikeun mastikeun yén sagala eusi anu diterbitkeun minuhan tungtunan jaminan kualitas anu ketat sareng disebarkeun sacara lega.

POE Henteu Terbatas Pikeun Média Sosial

Ieu infographic anu saé dina POE ti Biro Pariwara Interaktif Kanada jeung Grup Brainstorm. Éta nyarios langsung ka POE tina sudut média sosial anu kuring yakin sakedik ngawatesan. Pamasaran kontén, iklan, pamasaran milarian, pamasaran mobile ... sadaya saluran pamasaran leres-leres aya hubunganana sareng strategi média anu dibayar, dipiboga, atanapi anu diala.

Sareng strategi ieu leres-leres tiasa dilegakeun di luar bidang digital kana pamasaran tradisional. Usaha mangrupikeun repurposing bahan cetak, contona, kana bahan digital. Usaha mésér rohangan iklan dina papan iklan pikeun nyetir patalimarga ka situs wéb anu dipimilik. Deui ... POE mangrupikeun inti tina sagala strategi marketing mayar atanapi organik.

Infographic POE ngalirkeun anjeun ngalangkungan:

  • Nangtukeun modél POE
  • Conto strategi POE
  • Kumaha Rencanana strategi POE anjeun
  • Taktik kalayan strategi POE
  • Strategi POE digital di alat-alat
  • Faktor Dursasana anu aya kaitannana ka POE
  • Jenis Média Anu Dibayar, Milik, sareng Anu Diasilkeun
  • Pangukuran kasuksésan POE

Dibayar Dipimilik Milik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.