Naon Kesan Media Sosial Anjeun?

kesan anu leres

"Anjeun henteu pernah kéngingkeun kasempetan anu kadua pikeun kesan munggaran, "profésor bisnis kuring, Marvin Recht, sok ngingetan muridna. Entong ngalakukeun kasalahan anu seueur dilakukeun ti anjeun sateuacan.

Di dunya ayeuna, ideu kesan munggaran tetep leres. Nanging, konsumén digital sareng média sosial ngamungkinkeun urang pikeun nyambungkeun ku cara-cara anu teu pernah aya di jaman baheula. Sareng kesan anu anjeun tinggalkeun dina halaman Facebook, aliran Twitter, atanapi halaman wéb anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha jalma anu mutuskeun sareng nyimpulkeun kasimpulan sateuacan aranjeunna leres-leres kenal sareng anjeun, perusahaan anjeun, atanapi produk anjeun.

Naon tujuan anjeun? Naon kesan anu anjeun nyobian nyiptakeun pikeun anjeun? Naon jenis palanggan anjeun narik ku nganteurkeun kesan anu anjeun proyekkeun? Penting pikeun mastikeun yén anjeun salawasna ngagaduhan kaki anu pangsaéna dina usaha naon waé anu anjeun miliki pikeun ngawangun ayana jejaring sosial anu kesan kalayan kesan anu leres.

Janten, naon kesan anu anjeun buat? AdTruth parantos nyayogikeun infographic ieu, Kesan Anu Tepat.
kesan anu leres

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.