Naha Gaduh Kurang Bentuk Widang Ngarah Konversi

Formstack Infographic Preview

Sponsor téknologi hebat kami,Formstack , parantos ngalakukeun seueur panilitian ngeunaan ngahasilkeun langkung konvérsi nganggo formulir. Kami damel babarengan dina nyusun panilitian pangsaéna anu ngabuktikeun éta kolom bentuk anu kirang ngadorong konvérsi. Nyatana, urang mendakan yén tingkat konversi optimal lumangsung nalika jumlah bidang anu kedah dieusian ku pangguna nyaéta dua atanapi tilu.

Infographic ogé nyayogikeun sababaraha tips tentang kumaha cara ningkatkeun anjeun desain bentuk pikeun nyetir konvérsi. Naha formulir anjeun dioptimalkeun pikeun sadaya alat? Naha font na ageung? Ieu patarosan anu anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun nalika anjeun badé nyiptakeun formulir anu épéktip.

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjeun bajoang sareng sabaraha bidang bentuk anjeun kedah gaduh?

Infographic Formsack Fields Conversion

3 Komentar

  1. 1

    Hai,

    Infografi anu saé, naha anjeun terang upami hasilna béda dina situs wéb B2B dibandingkeun sareng B2C?. Maksad abdi naha pangguna B2B langkung condong ngeusian formulir?

    • 2

      Hai Hisocial,

      Data anu disayogikeun dina ieu biasana ngeunaan halaman wéb B2B. Nanging, nalika urang ngagali kana data tina B2B versus B2C, teu aya seueur bédana dina hasil, kecuali dina kasus ecommerce. Upami aya pilihan pikeun pangguna pikeun asup salaku tamu tibatan nyayogikeun inpormasi na sareng nyiptakeun akun, aranjeunna pasti bakal asup salaku tamu. Jigana, dumasar kana pangalaman kuring sareng Formstack sareng salaku pangguna, éta mangrupikeun asumsi anu wajar pikeun mikir yén pangguna B2B langkung condong ngeusian formulir.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.