13 Conto Kumaha Laju Situs Hasil Usaha

kagancangan

Kami parantos nyerat sakedik ngeunaan faktor anu mangaruhan kamampuan halaman wéb anjeun pikeun muka gancang sareng dibagi kumaha laju laun nganyenyeri usaha anjeun. Kuring jujur ​​kaget ku jumlah klien anu urang konsultasi kalayan nyéépkeun seueur waktos sareng tanaga dina pamasaran kontén sareng strategi promosi - sadayana nalika dimuat dina host anu teu sopan sareng situs anu henteu dioptimalkeun pikeun dimuat gancang. Kami teraskeun ngawas kagancangan situs kami nyalira sareng nyaluyukeun unggal bulan kanggo ngirangan waktos kanggo dimuat.

Laju laun matak hanjelu pikeun pangguna, mangaruhan penjualan, pangalaman sélulér, pangalaman palanggan, peringkat mesin pencari, sareng konvérsi; sadayana anu mangaruhan pendapatan anjeun. Infographic ieu ti terampil, ngalangkungan 12 studi kasus anu nunjukkeun kumaha ningkatkeun waktos beban halaman mangaruhan hasil bisnis:

  1. mPulse hapéLaju konvérsi nyaéta 1.9% nalika halaman dimuat dina 2.4 detik, tapi éta turun ka 0.6 sakali aranjeunna ngaleuwihan 5.7 kali beban kadua.
  2. Yahoo! patalimarga naék ku 9% upami aranjeunna ngirangan waktos beban halaman ku 0.4 detik.
  3. Amazon tiasa kaleungitan $ 1.6 milyar dina pendapatan taunan unggal taun upami waktos muka halamanna 1 detik langkung laun.
  4. Bing ngalaporkeun yén reureuh 2 detik nyababkeun 4.3% leungitna pendapatan per datang, 3.75% langkung sakedik klik, sareng 1.8% langkung seueur pamundut pamilarian.
  5. SmartFurniture paningkatan speed ngagaduhan aranjeunna 20% dina patalimarga organik, paningkatan 14% dina pandangan halaman, sareng naék pangkat ku rata-rata 2 posisi per kecap konci.
  6. Shopzilla ngungkabkeun yén halaman anu langkung gancang nganteurkeun 7% dugi ka 12% langkung konvérsi tibatan halaman anu langkung laun.
  7. Microsoft ngalaporkeun yén reureuh 400-millisecond tiasa ngirangan volume query ku 0.21%.
  8. Firefox nyatakeun yén ngirangan waktos beban rata-rata 2.2 detik tiasa ningkatkeun unduhan 15.4%.
  9. Google ngalaporkeun yén paningkatan latency ku 100 dugi 400 milliseconds ngirangan milarian unggal dinten masing-masing 0.2% sareng 0.6%.
  10. Naon waé motong halaman beban laju dina satengah sareng ngalaman paningkatan 13% dina penjualan sareng paningkatan 9% dina tingkat konvérsi.
  11. Edmunds dicukur 7 detik tina waktos beban sareng ngalaman paningkatan 17% dina pandangan halaman sareng paningkatan 3% dina pendapatan iklan.
  12. eBay jeung Walmart ningkat waktos kagancangan halamanna, ngahasilkeun paningkatan ampir unggal métrik Dursasana sareng konversi dina situs éta!

Penting pikeun dicatet yén anjeun henteu kedah ngorbankeun desain pikeun kagancangan. Kami ngabantosan perusahaan ventura anu kawéntar anu parantos nanem modal dina situs rebranding sareng pancen endah. Agénsi desain anu aranjeunna pilih ngawangun téma anu saé ti mimiti, proyék anu mahal pisan. Nalika aranjeunna ngaluncurkeun situs éta dina ngajual premium hosting, halaman na dimuat dina 13+ detik, henteu tiasa ditampi pikeun kaseueuran pangguna. Kami mendakan seueur masalah - kalebet skrip anu henteu perlu dina ngamuat situs lega, pidéo anu henteu dioptimalkeun, gambar anu henteu dikomprés, puluhan naskah éksternal, sareng sababaraha lembar gaya. Dina sababaraha minggu, urang gaduh situs ngamuat dina 2 detik ngamangpaatkeun sababaraha strategi.

Agénsi kami, Highbridge, ngaidentipikasi sareng menerkeun sajumlah masalah - kalebet skrip anu teu perlu dimuat situs lega, video anu henteu dioptimalkeun, gambar anu henteu dikomprés, puluhan naskah éksternal, sareng sababaraha lembar gaya. Dina sababaraha minggu, urang gaduh situs ngamuat dina 2 detik ngamangpaatkeun sababaraha strategi. Ngalereskeun situs henteu ngarobih pangalaman desain sakedik - tapi langkung saé ningkatkeun pangalaman pamaké.

378speed website Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.