Kunaon Usaha Anjeun Kedah Sacara Sosial

Naha Usaha anjeun Kedah Sosial

Éta henteu rahasia yén pamasaran média sosial aya dimana-mana. Kami ningali ikon Twitter sareng Facebook anu biasa dina layar TV sareng email kami. Urang maca ngeunaan éta online sareng koran.

Béda sareng bentuk pamasaran anu langkung tradisional, pamasaran média sosial sakumaha tiasa diaksés ku pamilik usaha leutik sapertos anu ka Fortune 500 pausahaan. Jalma-jalma di Wix parantos ngempelkeun infographic anu ngagambarkeun pangaruh média sosial dina bisnis anjeun. Ieu sorotan:

  • 80% urang Amerika atanapi 245 juta jalma nganggo ngajakan hiji jaringan sosial. tweet ieu
  • 53% jalma aktip dina jaringan sosial nuturkeun sahenteuna hiji mérek. tweet ieu
  • 48% tina usaha leutik sareng pengusaha naekeun penjualan ku média sosial. tweet ieu
  • 58% usaha alit turun biaya pamasaran ku ngagunakeun média sosial. tweet ieu
  • Pangguna Facebook bagikeun 4 milyar barang unggal dinten. tweet ieu

Naha Usaha anjeun Kedah Sosial

9 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4
    • 5

      @ twitter-100637060: disqus, anjeun nyangking titik diskusi anu hadé. Najan kitu, kuring henteu nganggap éta lamun, tapi kapan. Sadaya téknologi sareng tren hébat tiasa diungkulan ku "pangénggalna sareng pangageungna" salajengna. Patanyaanna iraha badé kajantenan?

  4. 6

    Abdi henteu tiasa satuju sareng anjeun langkung seueur ngeunaan infographic ieu ngeunaan kunaon usaha kedah sosial. Éta sanés ngan ukur trend badé. Média sosial di dieu pikeun cicing. Kumisan ti langkung seueur kasempetan pikeun kalibet ku pamirsa anu langkung ageung, éta nyayogikeun alternatif anu murah pikeun kagiatan pamasaran tradisional.

    • 7

      @ twitter-302771660: disqus Hatur nuhun kana koméntar sareng sumanget anjeun! Janten alternatif anu murah pikeun pamasaran tradisional ngajantenkeun média sosial janten wates anyar dina pamasaran. Baheula, seueur perusahaan, khususna usaha alit, henteu pernah tiasa ilubiung dina iklan TV atanapi radio, média sosial sareng blog mangrupikeun lapangan maén terbuka.

  5. 8

    Hai Andrew! Leres pisan!

    Média sosial seueur nawiskeun. Terang trikna sareng teraskeun kalibet sareng ngadorong minat pikeun ngahontal hasil anu dituju. Sadaya usaha dibayar dina waktosna. Sabar 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.