Gratis Pengiriman versus Diskon

pangiriman haratis

Kuring henteu yakin yén anjeun tiasa nyaruakeun dua strategi ieu pikeun mikat pelanggan. Sigana kuring anu diskon mangrupikeun cara anu saé pikeun nyandak batur ka situs e-commerce anjeun, tapi pangiriman gratis tiasa janten cara pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi. Kuring ogé panasaran kumaha satia anu nawar nawar. Upami anjeun diskon lungkawing, naha aya jalma anu balik deui sareng beuli tanpa diskon? Upami anjeun nawiskeun pangiriman gratis, henteu mangrupikeun ciri situs anjeun anu sadayana bakal diarep-arep sareng dianggo terus-terusan?

Salah sahiji tantangan panggedéna Internét anu parantos disanghareupan ti saprak dinten ka hiji nyaéta tahan kana biaya pengiriman. Pikeun ngajantenkeun balanja dina wéb langkung sapertos balanja sacara pribadi, sababaraha padagang mimiti nawiskeun pangiriman gratis kalayan pesenan online. Naha pangiriman gratis leres-leres ngamotivasi pangunjung halaman wé pikeun mésér deui? Ti Monetasi Infographic.

bebas pangiriman infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.