Naon Vitals Wéb Inti Google sareng Faktor Pangalaman Halaman?

Google ngumumkeun yén Core Web Vitals bakal janten faktor peringkat dina Juni 2021 sareng peluncuranana badé réngsé dina bulan Agustus. Jalma di WebsiteBuilderExpert parantos ngahijikeun infographic komprehensif ieu anu nyarios ka masing-masing Core Web Vitals Google (CWV) sareng Faktor Pangalaman Halaman, kumaha ngukurana, sareng kumaha ngaoptimalkeun pikeun pembaruan ieu. Naon inti Web Wéb Google? Pangunjung situs anjeun resep situs kalayan pangalaman halaman anu saé. Di

Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami

Kumaha Ningkatkeun Dursasana sareng Liburan Penjualan Kalayan Babagian Daptar Email

Pamisahan daptar email anjeun ngagaduhan peran penting dina kasuksésan kampanye email naon waé. Tapi naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajantenkeun aspék penting ieu dianggo pikeun anjeun nalika liburan - waktos anu paling lumayan sataun pikeun bisnis anjeun? Konci pikeun ségméntasi nyaéta data ... janten mimiti néwak éta data data sateuacan usum liburan mangrupikeun léngkah kritis anu bakal ngakibatkeun hubungan sareng penjualan email anu langkung ageung. Ieu sababaraha

Infographic: 21 Statistik Media Sosial Anu Satiap Marketer Kedah Terang Dina 2021

Teu diragukeun yén pangaruh média sosial salaku kanal pamasaran ningkat unggal taun. Sababaraha platform timbul, sapertos TikTok, sareng sababaraha tetep ampir sami sareng Facebook, ngarah kana parobihan progresif dina paripolah konsumen. Nanging, mangtaun-taun jalma biasa kana mérek anu dipidangkeun dina média sosial, janten para pemasar kedah nyiptakeun pendekatan énggal pikeun ngahontal kasuksésan dina saluran ieu. Éta sababna naha niténan tren panganyarna penting pisan pikeun pamasaran naon waé

9 Alesan Naha Investasi Dina Parangkat Lunak Rujukan mangrupikeun Investasi Pangsaéna Kanggo Tumuwuhna Usaha Anjeun

Nalika ngeunaan pertumbuhan bisnis, panggunaan téknologi moal dilawan! Ti ibu alit sareng toko pop ka korporasi ageung, henteu tiasa dipungkir yén nanem modal dina téknologi mayar ageung sareng seueur anu gaduh usaha henteu sadar beuratna investasi pikeun téknologi. Tapi tetep di luhur téknologi maju sareng parangkat lunak sanés tugas anu gampang. Sakitu seueur pilihan, seueur teuing pilihan… Investasi dina perangkat lunak pamasaran rujukan pikeun bisnis anjeun penting pisan