9 Alesan Naha Investasi Dina Parangkat Lunak Rujukan mangrupikeun Investasi Pangsaéna Kanggo Tumuwuhna Usaha Anjeun

Nalika ngeunaan pertumbuhan bisnis, panggunaan téknologi moal dilawan! Ti ibu alit sareng toko pop ka korporasi ageung, henteu tiasa dipungkir yén nanem modal dina téknologi mayar ageung sareng seueur anu gaduh usaha henteu sadar beuratna investasi pikeun téknologi. Tapi tetep di luhur téknologi maju sareng parangkat lunak sanés tugas anu gampang. Sakitu seueur pilihan, seueur teuing pilihan… Investasi dina perangkat lunak pamasaran rujukan pikeun bisnis anjeun penting pisan

Kumaha Ngamimitian Usaha Dropshipping

Sababaraha taun ka pengker ieu pisan pikaresepeun pikeun pangusaha atanapi perusahaan anu badé ngawangun bisnis ecommerce. Dasawarsa ka tukang, ngaluncurkeun platform ecommerce, ngahijikeun pamrosésan pamayaran anjeun, ngitung tingkat pajak lokal, nagara bagian, sareng nasional, ngawangun otomatisasi pamasaran, ngahijikeun panyadia pengiriman barang, sareng nyandak platform logistik anjeun pikeun mindahkeun produk tina jual ka pangiriman nyandak sababaraha bulan sareng ratusan rébu dolar. Ayeuna, ngaluncurkeun situs dina ecommerce

Ingetan Palanggan: Statistik, Strategi, sareng Itungan (CRR vs DRR)

Kami bagikeun sakedik ngeunaan akuisisi tapi henteu cekap ngeunaan ingetan palanggan. Strategi pamasaran anu saé henteu saderhana sapertos nyetir langkung seueur, éta ogé ngeunaan nyetir kalungguhan anu leres. Ngajaga konsumén sok mangrupikeun bagian tina biaya kéngingkeun anu énggal. Kalayan pandemi éta, perusahaan turun-tumurun sareng henteu agrésif dina kéngingkeun produk sareng jasa énggal. Salaku tambahan, rapat penjualan di jalma sareng konperénsi pamasaran parah ngahambat strategi akuisisi di paling perusahaan.

2Checkout: Skala Pamrosésan Pamayaran Anjeun Sacara Global Pikeun Maksimalkeun Panghasilan

Upami anjeun henteu acan kagungan kasempetan pikeun ngahijikeun solusi pamrosésan pamayaran, anjeun bakal ngalaman pangalaman diajar. Prosesor pamayaran gaduh seueur fitur sareng tawaran… tina biaya, sabaraha lami pembayaran anjeun dicekel, kana pangalaman pamayaran pangguna, dukungan global, pencegahan penipuan, ogé kualitas alat pikeun anjeun pikeun ngawaskeun pendapatan. 2Checkout mangrupikeun jasa pambayaran dumasar-awan anu ngamaksimalkeun konversi penjualan online ku cara nyayogikeun pamayaran global sareng lokal

Komprési Gambar Kedah Kedah Dipilarian, Mobile, Sareng Optimisasi Konversi

Nalika désainer grafis sareng fotografer ngaluarkeun gambar pamungkasna, aranjeunna biasana henteu dioptimalkeun pikeun ngirangan ukuran file. Komprési gambar sacara drastis tiasa ngirangan ukuran file gambar - bahkan 90% - tanpa ngirangan kualitas dina panon taranjang. Ngurangan ukuran file gambar tiasa gaduh sababaraha kaunggulan: Langkung gancang Beban Times - ngamuat halaman langkung gancang parantos dipikaterang masihan pangalaman anu langkung saé pikeun pangguna anjeun dimana aranjeunna henteu tiasa

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kalayan inpormasi sareng téknologi dina ujung jari urang, perjalanan mésér parantos robih pisan. Anu mésér ayeuna ngalakukeun panilitianna jauh sateuacan kantos nyarios ka wawakil penjualan, anu hartosna pamasaran ngagaduhan peran anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Diajar langkung seueur ngeunaan pentingna "smarketing" kanggo bisnis anjeun sareng naha anjeun kedah ngajantenkeun tim penjualan sareng pamasaran anjeun. Naon ari 'Smarketing'? Smarketing ngahijikeun pasukan penjualan sareng tim pamasaran anjeun. Éta museur kana ngarobih tujuan sareng misi

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Naon Halaman Kasalahan 404? Naha Naha Pentingna Pisan?

Nalika anjeun nyungkeun alamat dina panyungsi, sababaraha kajadian kajantenan dina mikrosetik: Anjeun ngetik alamat nganggo http atanapi https teras pencét enter. Http singkatan tina protokol mindahkeun hiperteks sareng dialihkeun ka sérver nami domain. Https mangrupikeun sambungan anu aman dimana host sareng browser ngalakukeun sasalaman sareng ngirim data énkripsi. Server nami domain katingali dimana domain anu ditunjuk