Ngalegaan Digital Reach dina Mobile-heula, Post-Cookie World

Identipikasi Seluler

Nalika paripolah konsumen teras-terasan ngalih sacara dramatis kana alat sélulér, merek pasar parantos sami-sami ngalihkeun fokus ka arah strategi pemasaran sélulér. Sareng, kumargi konsumen seuseueurna nganggo aplikasi dina telepon pinterna, henteu heran yén iklan dina aplikasi paréntah pangsa singa ngeunaan méakkeun iklan sélulér. Pra pandemi, méakkeun iklan sélulér aya dina jalur ningali paningkatan 20 persén di 2020, numutkeun eMarketer.

Tapi ku seueur jalma anu ngagunakeun sababaraha alat sareng nyéépkeun média ku sababaraha cara anu béda, éta kabuktosan masalah pikeun para pemasar ngartos idéntitas konsumén ngalangkungan bentang digitalna. Cookie pihak-katilu biasana janten padika anu utami pikeun kalibet sareng konsumén ngalangkungan saluran sosial sareng digital; Nanging, cookies parantos ningkat dina larangan ti panyadia utama sapertos Google, Apple sareng Mozilla. Sareng Google parantos ngumumkeun yén éta bakal ngaluarkeun cookies pihak katilu di Chrome dugi ka 2022.

ID Periklanan Mobile

Nalika para pemasar mérek milarian metode alternatif pikeun ngaidentipikasi konsumén dina lingkungan pasca-cookie, para pemasar ayeuna ngalihkeun strategi digitalna pikeun ID iklan sélulér (MAID) pikeun ngahubungkeun paripolah konsumen ngalangkungan alat. MAID mangrupikeun pengenal unik anu ditugaskeun pikeun unggal alat sélulér sareng ngahubungkeun MAID sareng atribut konci sapertos umur, jenis kelamin, bagéan pendapatan, sareng sajabana nyaéta kumaha pangiklan tiasa sacara efektif ngalayanan kontén anu aya hubunganana sareng sababaraha alat - definisi pamasaran omnichannel digital. 

Data konsumén tradisional offline anu diandelkeun ku para pemasar sapertos nomer telepon, alamat, sareng sajabana henteu tiasa dicocogkeun pikeun ngawangun profil ngalangkungan data digital nyalira. Resolusi idéntitas ngabantosan ngeusian lolongkrang ieu sareng ngerjakeun algoritma kompléks pikeun nangtoskeun naha spidol idéntitas konci sadayana milik jalma anu sami. Perusahaan sapertos ahli manajemén idéntitas konsumén Infutor ngawangun jinis idéntitas online sareng offline ieu. Infutor agrégat data konsumen anu patuh privasi, babarengan sareng data tina sumber anu henteu sami sapertos data atribut kahirupan pihak katilu sareng data CRM pihak-hiji mérek, sareng nyusun kana profil dinamis konsumén. 

Ngenalkeun Total ID Iklan Seluler ti Infutor

Solusi Total Iklan Ad Infutor mangrupikeun cara anu penting pikeun ngabantosan para pemasar ngeusian lolongkrang idéntitas pasca-cookie ku nyocogkeun ID iklan seluler anu sanés anonim, sareng alamat email anu teu dipikahoyong. Hal ieu ngamungkinkeun para pemasar ngawangun profil identitas anu patuh sareng privasi sareng mastikeun yén aranjeunna ngahontal ka alat anu aranjeunna hoyong ngahontal. 

Didukung ku TrueSource naTM Grafik Alat Digital, Total ID Iklan Seluler Infutor kalebet aksés kana 350 juta alat digital sareng 2 milyar pasang email MAID / hashed. ID Iklan Seluler ieu sareng email hashed (MD5, SHA1, sareng SHA256) basis data cocog sareng privasi, diidinan diidinan. Identifier anonim ieu ngajagi inpormasi anu tiasa diidentipikasi pribadi (PII) bari ngabantosan pemasar pikeun ngabéréskeun sareng nyambungkeun idéntitas konsumén digital di saluareun platform sareng dina grafik idéntitas pihak-kahiji. 

Total ID Iklan Seluler Infutor

Total ID Iklan Seluler Infutor solusi masihan pemasar lapisan kaamanan tambahan sareng aksés langsung kana resolusi idéntitas gancang. Solusi na nyayogikeun diménsi sanés data anu manjangan jangkauan para pemasar ngalangkungan idéntitas digital sareng resolusi lintas-alat bari ngajaga kontrol kana PII pihak kahiji. Hal ieu ngamungkinkeun olahtalatah omnichannel anu konsisten ku ningkatkeun segmentasi pemirsa sareng personalisasi pikeun pangalaman konsumén anu bermakna.

Total data ID Iklan Seluler diberesihan sacara ketat sareng didapet tina aplikasi dumasar ijin ngalangkungan sababaraha sumber anu dipercaya, mastikeun kualitas data digital anu paling luhur. Skor Kapercayaan (1-5) ngungkit algoritma propriétik nganggo faktor sapertos frékuénsi sareng recency tina pasangan MAID / hash anu dititénan sasarengan, salian ti sintaksis sareng validasi anu sanés janten pemasar bakal terang kamungkinan pasangan aktip.

Putting MAIDs Data to Work

Platform bursa data BDEX agrégat data tina sababaraha sumber sareng bersih ngabersihkeunna pikeun mastikeun katepatan sareng mata uang grafik idéntitasna. Grafik Identitas BDEX nampilkeun langkung ti samilyar sinyal data sareng nguatkeun pemasar pikeun ngaidentipikasi konsumén di tukangeun unggal sinyal data.

Dina kemitraan sareng Infutor, BDEX ngasupkeun data solusi Total MAID kana bursa data. Ieu ningkatkeun volume data idéntitas digital BDEX pikeun nyayogikeun mérek sareng pemasar aksés kana kumpulan komprehensif Pasangan email MAID / hashed. Hasilna, BDEX parantos nguatkeun susunan data digital éta tiasa nawiskeun ka palanggan ku cara ningkatkeun jumlah ID iklan sélulér sacara signifikan sareng alamat email anu aya di jagad raya na.

Dina dunya data anu milari alternatif pikeun nargétkeun digital dumasar cookie, kemitraan BDEX-Infutor luar biasa waktuna. Tukeur data kami diwangun pikeun nguatkeun konéktipitas manusa sareng Infutor's Total Mobile Ad ID Solution mangrupikeun tambihan anu kuat pikeun ngabantosan urang ngalaksanakeun kabutuhan pasar anu ngembang pesat ieu.

David Finkelstein, CEO BDEX

Aksés ka Total ID Iklan Seluler Infutor solusi, host onsite sareng sayogi dina sababaraha frékuénsi pangiriman, mangrupikeun kameunangan pikeun para pemasar anu milari data resolusi idéntitas anu paling lengkep sareng ayeuna. Pemasar nganggo data sélulér anu beunghar ieu pikeun ngalegaan jangkauanana ku ngagunakeun idéntitas digital pikeun sasaran konsumén di alat sélulér, nyiptakeun olahtalatah omnichannel anu konsisten, ningkatkeun tingkat onboarding pikeun penargetan digital sareng programmatis sareng nguatkeun alat ngaitkeun sareng resolusi idéntitas.

dina mobile-heula, pos-cookie dunya, anu pamasaran digital paling suksés anu ngagunakeun data grafik idéntitas sareng resolusi idéntitas pikeun masihan kontinuitas di alat sareng pangalaman anu dipersonalisasi ku konsumen. Data MAIDs mantap penting pikeun ningkatkeun resolusi idéntitas sareng wangunan profil offline-to-online di lingkungan pasca-cookie sareng nyayogikeun konsistensi anu diperlukeun pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi sareng ningkatkeun ROI tina méakkeun pamasaran digital. 

Maca Deui Ngeunaan Solusi Total Iklan Iklan Infutor

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.