Anatomi Ngalangkungan Dina 2020, Sareng Merk Anu Ngalakukeun Éta

Moment Terobosan InMarket 2020

COVID-19 sacara dasarna ngarobah dunya pamasaran. Ditengah watesan jarak sosial, norma musiman tina paripolah konsumen diwangun deui dina waktos sakedap. Salaku hasilna, leuwih dua per tilu mérek dilaporkeun réduksi dina pendapatan.

Nanging, bahkan nalika gangguan kana norma, rata-rata urang Amérika masih kakeunaan saloba 10,000 iklan per dinten, sedengkeun seueur mérek mekar tawaran aranjeunna sakitar normal anyar sareng katingali ngajaga Bagikeun Sora sami sareng Bagikeun Pasar. Nyatana, kuring yakin lamun urang ningali deui waktos ieu dina waktos anu moal jauh-jauh teuing, urang bakal kagum kana inovasi sareng kapinteran seueur merek anu ngarah pasar pikeun adaptasi sareng ngahubungi kabutuhan konsumen. COVID-19 ngajantenkeun keterlibatan anu épéktip dina lingkungan anu teu beres sareng teu pasti ieu langkung kritis pikeun mérek, anu ngalaman tekanan anu gedé pikeun pencét kuota. Hiji daérah anu penting aya dina kamampuanna pikeun motong sora ku olahtalatah anu kuat, sasar, sareng hyper-relevan. 

Kalayan seueur urang Amérika nyalira di bumi sareng patalimarga di Main Street lirén, kapentingan konsumén ngalih. Paménta pikeun streaming jasa, alat-alat latihan, pangiriman katuangan, sareng pameseran alkohol naék gancang nalika urang Amérika katingali tetep bugar sareng ngahibur bari ngararasakeun tuangeun réstoran lokal paporit. Pikeun pangiklan, meunang nalika "normal anyar" ieu tina perilaku hartosna udagan sasaran, tujuan, sareng taktik pikeun minuhan palanggan dimana aranjeunna aya sareng nganteurkeun nilai tina istilahna.

Unggal taun, InMarket nangtukeun kampanye anu biasa anu ngagambarkeun kombinasi seni sareng sains anu sampurna pikeun nembus kekacoan sareng nyiptakeun momen mérek anu mangaruhan. Pemenang babak kahiji 2020 urang langkung menonjol kusabab kaayaan teu biasa anu ayeuna urang nyanghareupan. Kasuksésanna dina sababaraha hal tiasa disaruakeun sareng kamampuanna pikeun nyeepkeun waktos sareng ngagabungkeun waktos, patalina, sareng kontéks pikeun narik momen sareng pangalaman anu unik.  

Dina unggal kaayaan, mérek anu disorot terhubung sareng konsumén dina tingkat anu langkung jero, janten kahoyong pikeun ker di luar sareng ngarangkul sisi DIYna atanapi ku nawiskeun nilai dina waktos ékonomi anu teu pasti. Salaku conto, mérek sapertos Jameson sareng Contadina, disorot di Momen Terobosan, memicu sakedik nostalgia sareng kanyamanan dina ngingetan waktos anu langkung saderhana, langkung bagja.

Tungtungna, kampanye anu unggul ieu mangrupikeun cerminan anu hadé pikeun kaayaan urang sareng normal anyar, hasilna katingali luar biasa sareng Tarif Klik-Liwat (CTR) - saluhur 18.1% - langkung ti 30 kali langkung luhur tibatan patokan industri. 

Sacara umum pikeun mérek anu pilari ngahubungkeun sareng ngiringan konsumén anu pangsaéna pikeun ngajaga hal-hal ieu: 

Pangiriman & Waktos

Pamasaran berbasis lokasi nekenkeun waktuna pikeun pangiklan saluhureun sadayana. Kampanye iklan anu ngagaduhan momen terobosan sadayana ngagaduhan anu sami: aranjeunna ngiringan konsumén anu pas dina waktos anu pas sareng dina saluran anu leres kalebet online sareng toko - nalika aranjeunna dina prosés paméséran. 

Ngalakukeun Kreatif

Dina manah unggal kampanye anu berprestasi tinggi nyaéta olahtalatah anu hébat sareng kreatif. Dina unggal hal, kréatip luhur-kinerja ieu disadap kana tren makro konci sareng ku sababaraha cara nostalgia kalayan sambungan anu kuat kana tradisi - sapertos Jameson urang Poé St. Patrick Bawa Bar di Bumi.

jameson narabas waktos 1

Unggal momen hasil dina grabbing konsumén ku visual kuat kaasup animasi, interaktif sareng salinan kuat. 

Inpormasi & Nawiskeun 

Dina akhir dinten, tawaran sareng kontén kontén janten diskon, hadiah atanapi inpormasi produk kalebet manpaat produk. Ieu hususna penting sareng leres dina waktos dimana kateupastian ékonomi tetep aya. Moment luhur satengah munggaran taun ngagabungkeun pangakuan mérek sareng olahtalatah berbasis nilai mimitian ti The Fresh Market Dinner Rengse, mimitian ti $ 3.75 per jalma, dugi ContadinaKupon digital pikeun jual beuli.    

contadina waktos terobosan

Sedengkeun 2020 pastina mangrupikeun waktos anu teu acan pernah aya dina sajarah urang, pangaruh tina kajadian sakitar COVID-19 ngabantosan ngadorong sareng panginten ningkatkeun kinerja pemenang Terobosan Momen urang. Nanging, henteu paduli kaayaan éksternal, mérek anu tetep leres nempatkeun kabutuhan konsumén heula, pangiriman master sareng waktos olahtalatahna ngeunaan kabutuhan éta - khususna sacara real-time sareng salami prosés pameseran sareng ngawangun kreatif sareng olahtalatah nilai bakal sorangan hasil dina ngarecah ngaliwatan.

Unduh InMarket Breakthrough Moments 2020

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.