Insert.io: Platform Keterlibatan Mobile Codeless

nyelapkeun Dursasana aplikasi mobile


Selapkeun
diciptakeun pikeun ngabantosan pamasar sareng pamilik aplikasi ngungkulan waktos waktos anu peryogi ideu anu aya hubunganana sareng aplikasi tina papan tulis kana alat pangguna. Platform nawiskeun rangkeian fitur anu kedah dipiboga - inserts - anu tiasa diluncurkeun kana aplikasi live ios sareng Android dina sababaraha menit, kalayan henteu aya upaya pangwangunan. Lebetkeun mangrupikeun fitur sareng alat anu tos diwangun pikeun onboarding, komunikasi, konvérsi, akuisisi pangguna, modifikasi UI sareng prakték Dursasana anu sanés.

Pamilik aplikasi nyusun ideu anu saé pikeun numuhkeun aktipitas aplikasi -idea anu penting kusabab mobile janten saluran perdana pikeun perusahaan. Tapi teras aranjeunna pencét témbok - siklus pangembangan aplikasi mobile panjang, sareng seueur ideu pamasaran anu hébat ieu musna dina prosés atanapi lami teuing dilaksanakeun. Selapkeun Pendiri sareng CEO Shahar Kaminitz

Lebetkeun téknologi otomatis-otomatis pikeun neuleuman struktur aplikasi, kontéks real-time sareng bahasa badan digital pangguna. Éditor basis browser teras ngamungkinkeun para pemasar ngalebetkeun fitur sareng pakakas, ngahartikeun pemirsa, nyiptakeun pemicu, sareng nangtoskeun kontéks anu diaktipkeun, sadayana henteu nganggo kode.

Pilih Pemicu

Lebetkeun dimimitian ku asumsi kana naon anu tiasa ningkatkeun dursasana atanapi ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan bisnis anjeun.
Édit Lebetkeun
Platform ngamungkinkeun anjeun ngartikeun parameter uji coba A / B sareng nganteurkeun wawasan anu ngantepkeun anjeun nutup loop dina hipotesa anjeun sareng ningkatkeun hasil.
Dashboard Analytics

Selapkeun siap pikeun perusahaan, kalayan fitur kaamanan tingkat munggaran ogé jaminan kualitas, idin sareng prosés marios anu diwangun kana platform. Platform Lebetkeun ogé tiasa diintegrasikeun sareng manajemén kontén umum, analytics, sistem automasi pamasaran sareng seueur deui.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.