Lebetkeun: Fitur Dursasana Aplikasi Codeless Mobile

ngasupkeun

Selapkeun didesain janten kampanye aplikasi sélulér tiasa dilaksanakeun ku para pamasar tanpa kedah ngembangkeun aplikasi sélulér. Platformna ngagaduhan seueur fitur pertunangan anu tiasa gampang dilebetkeun, diupdate, sareng dikelola. Asép Sunandar Sunarya fitur diwangun pikeun para pemasar sareng tim produk pikeun ngahususkeun perjalanan pangguna, memicu iraha waé, ningkatkeun papacangan, sareng ngukur sareng nganalisis kinerja aplikasi. Aplikasi na asalna tina ios sareng Android.

Fiturna dibagi jadi dalapan daérah anu fungsional, diantarana Pitunjuk, Komunikasi, Perbaikan, Konvérsi, Kalibet, Acquire, Understanding sareng Invent. Ieu mangrupikeun pedaran fitur tina Selapkeun Pitunjuk Produk.

Lebetkeun Katalog Aplikasi Seluler

Guide sisipan ngabantosan anjeun suksés dina kapal pangguna anyar sareng ngalaan anu aya kana fitur sareng kamampuan tambahan.

  • App Jalankeun - Optimalkeun pangalaman aplikasi heula-waktos pangguna anjeun. Pastikeun aranjeunna ngartos nilai aplikasi ku nunjukkeun fitur utama aplikasi nganggo carousel anu nembongan nalika pangguna mimiti muka aplikasi.
  • Sorot Area App - Langsungkeun perhatian pangguna ka daérah aplikasi anu khusus ku "nyorot" daérah ieu nganggo téks panjelasan. Cocog pikeun onboarding, atanapi pikeun ngajalankeun panggunaan fitur anyar.
  • Alat Pakakas Mobile - Nyayogikeun tooltip sélulér anu ngajelaskeun tombol atanapi fitur, kalayan téks anu nunjuk kana unsur aplikasi, fitur atanapi ajakan-to-action.
  • Nyarankeun Fitur Aplikasi - Dina kontéks anu leres, nyarankeun ka pangguna yén aranjeunna nganggo fitur aplikasi khusus sareng langsung dibawa ka layar aplikasi anu cocog, nganggo tautan anu jero.

Communications sisipan nyiptakeun paguneman anu ditargét sareng pangguna ku ngirim pesen dina waktos anu pas, dipicu ku panggunaan aplikasi khusus, ku riwayat pangguna atanapi aktipitas aplikasi real-time sareng seueur deui, sareng tiasa ditargetkeun ningkatkeun keterlibatan pangguna sareng pesen.

Lebetkeun Kampanye Aplikasi Seluler

  • Pesen dina aplikasi - Seratan dina-aplikasi ngawartosan pangguna, sareng tiasa dibarengan ku tautan atanapi deeplink, nyetir tindakan langsung. Pesen biasana kalebet gambar sareng tombol nelepon-to-aksi anu tiasa ngarahkeun pangguna ka layar aplikasi khusus.
  • Interstitial - Interstisial mangrupikeun gambar anu tiasa diklik layar pinuh anu diaktipkeun antara layar, saatos hiji layar sareng sateuacan layar salajengna.
  • Pesen pidéo - Pangguna resep kana pidéo, sareng pesen vidéo mangrupikeun cara anu hadé pikeun komunikasi pesen anu langkung 'émosional' atanapi rumit anu ngalangkungan catetan informasional standar.
  • banner - Béda sareng interstitial, spanduk mangrupikeun gambar anu langkung alit anu tiasa diklik anu tiasa dipidangkeun dina sababaraha daérah layar. Ku nambihan spanduk handap pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa komunikasi sareng pangguna anjeun tanpa ngaganggu panggunaan aplikasina, kumargi spanduk na henteu nyegah aranjeunna tina ngagunakeun aplikasi.

nyaring ngamungkinkeun merek pikeun ngarobih kontékstual kana aplikasi pikeun ngajalankeun papacangan, ku ngarobih téks aplikasi, gambar atanapi téma.

  • Ngarobih Téks - Gaduh typo atanapi hoyong uji coba A / B sababaraha pilihan téks? Hoyong ngarobih téks aplikasi pikeun acara khusus atanapi liburan? Hoyong ngarobih téks saatos pangguna parantos ngalaksanakeun tindakan anu tangtu dina aplikasi éta? Cirian téks anu anjeun badé ganti dina layar aplikasi, ganti ku téks énggal sareng anjeun badé angkat.
  • Ngarobih Gambar - Ngarobih gambar aplikasi pikeun ngalereskeun masalah aplikasi atanapi ningali gambar naon anu nyetir Dursasana anu langkung saé. Henteu saderhana no-coding, sanajan parobihan gambar dipicu ngan ukur pikeun kontéks anu tangtu, audién atanapi waktos anu tangtu.
  • Ngarobih Téma - Ngarobih aplikasi pikeun nyayogikeun téma musiman, sapertos liburan atanapi pesen sakola deui.

konpersi sisipan dilakukeun pikeun nyiptakeun hajat mésér sareng pikeun mastikeun éta aya dina pameseran anu saleresna. Aranjeunna nyiptakeun hajat kanggo mésér, nalika waktos panggunaan panginget karanjang tiasa alihan pangguna pikeun neraskeun pameseran anu ditilar.

Selapkeun Pamirsa Aplikasi Mobile

  • Kupon - Pikeun nginpokeun palanggan poténsial ngeunaan naon anu ditawarkeun sareng naha aranjeunna kedah mésér ayeuna, anjeun tiasa ningalikeun tawaran anu tiasa ditindak nganggo kupon. Ngaklik éta nyandak pangguna kana layar aplikasi anu relevan atanapi muka panyungsi.
  • Panginget karanjang (dorong) - Nalika pangguna masih ngagaduhan barang dina karanjangna, kintunkeun aranjeunna kanggo mulang sareng ngarengsekeun pameseran ku béwara anu dipersonalisasi yén tautan anu jero kana layar karanjang aplikasi.
  • Pesen Dina-aplikasi - dina sisipan pesen aplikasi tiasa dianggo pikeun ngingetan pangguna ngeunaan karanjang balanja anu ditilar nalika éntukna ngaluncurkeun aplikasi.
  • badarat Page - gampang ngadamel halaman badarat khusus dina aplikasi, mastikeun yén konsumén sumping tina béwara push khusus, iklan, média sosial atanapi email ka halaman badarat anu dipersonalisasi pikeun dioptimalkeun pikeun konversi maksimum.
  • Interstitial - Interstisial mangrupikeun gambar anu tiasa diklik layar pinuh anu diaktipkeun antara layar, saatos hiji layar sareng sateuacan salajengna. Aranjeunna ngarahkeun pangguna kana layar aplikasi atanapi halaman wéb sareng biasana dianggo pikeun nyebarkeun inpormasi anu peka waktos sapertos penjualan, promosi jsb.

kalibet - Targetkeun sisipan sareng pemicu aranjeunna, bahkan kalayan aliran kerja anu rumit.

Lebetkeun Personalisasi Aplikasi Seluler

  • Ngalibetkeun deui pangguna anu angon - Ngalibetkeun deui pangguna anu angon ku nganggo tawaran waktos terbatas khusus, pesen anu ditargét sareng seueur deui. Nangtukeun sareng ngabagi pangguna anu bobo sareng udagan tawaran anu béda pikeun unggal ruas.
  • Ngabagéakeun Pangguna Dormant - Nangtoskeun saha pangguna kakuatan anjeun, dumasar kana pola pamakeanana sareng seueur deui, sareng nunjukkeun apresiasi anjeun ku tawaran khusus, diskon, aksés atanapi promosi.
  • Ngaronjatkeun vérsi - Nyiptakeun pesen béwara dina-aplikasi anu ngawartosan ka pangguna ngeunaan kasadiaan vérsi aplikasi anyar, ngaitkeun kana éta.

Kéngingkeun - Inserts akuisisi naékkeun basis pangguna aplikasi liwat peringkat aplikasi anu langkung saé atanapi promosi silang aplikasi. Kategori ieu ngabutuhkeun boga aplikasi pikeun ékspérimén sareng waktos anu pas, supados pangguna nampi sisipan akuisisi anu moal ngahalangan panggunaan aplikasi éta.

Lebetkeun Dasbor Aplikasi Seluler

  • Lebetkeun akuisisi Sampel - Anggo sisipan ieu kanggo pangguna pangguna pikeun ngabagi aplikasi atanapi eusina dina média sosial.
  • Promosi silang - Palang promosikeun aplikasi anu sanés, ku nyarankeun aranjeunna pikeun pangguna aplikasi.
  • Peunteun aplikasi - Tanya pangguna pikeun rating aplikasi dina waktos anu pas - nalika aranjeunna ngalaman pangalaman sélulér anu hadé - sareng henteu ngaganggu aranjeunna. Kami ngarékoméndasikeun milih pangguna kakuatan aplikasi anjeun, sabab aranjeunna langkung kamungkinan masihan peringkat luhur.

ngarti - Kengingkeun jawaban anu leres pikeun patarosan ngeunaan karesep pangguna, ciri atanapi tanggapan mangrupikeun unsur penting tina aktipitas aplikasi mobile. Kategori ieu kalebet survey, analytics sareng sisipan dukungan.

Selapkeun Survey Aplikasi Seluler

  • Sampel Ngartos Inserts - Sambungkeun sareng pangguna anjeun pikeun kéngingkeun umpan balik sacara langsung ngeunaan fitur aplikasi anyar, nilai aplikasi, karesep pribadi, sareng topik naon waé, nganggo survey sual-sual.
  • Survei patarosan sababaraha kali - Survei sareng sababaraha patarosan tiasa dipajang dina layar tunggal atanapi ku slaider.
  • Ékspor ka google analytics - Lebetkeun ieu ngamungkinkeun anjeun nyirian kajadian anu anjeun badé lacak dina layar, nganggo antarmuka wéb urang, sareng anu parantos analytics ngeunaan kajadian éta dikirim sacara real waktos kana akun Google Analytics anjeun.

Nyipta-nyipta ngamungkinkeun merek pikeun nyiptakeun sisipan khusus nganggo eusi HTML naon waé, pikeun ditingalikeun dimana waé dina aplikasi anjeun, kalayan kamampuan anu sami pikeun memicu sisipan dina kontéks aplikasi, antarbeungeut pangguna sareng udagan pemirsa anu tangtu.

Menta Demo a

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.