Kebangkitan Penjualan Dalam di 2015

Kebangkitan Penjualan Dalam di 2015

Numutkeun kana Kaputusan Sirius, 67% perjalanan anu mésér ayeuna dilakukeun sacara digital. Éta ngandung harti yén ampir 70% tina kaputusan pameseran parantos dilakukeun sateuacan prospek malah ngamimitian paguneman anu bermakna ku penjualan. Upami anjeun henteu nyayogikeun nilai sateuacan éta interaksi munggaran sareng rep, maka anjeun paling dipikaresep moal janten contender pikeun kaasih prospek anjeun.

Sakumaha urang terang, dina jero penjualan parantos ningkat salami sababaraha taun ka pengker, sareng éta jalan. Prospék ngaréspon positip pikeun jabatan penjualan sareng parobihan penjualan anu robih, bari henteu malire kaédah luar tradisional. Tapi ieu ngan ukur mimiti, sareng industri ieu bakal terus mekar kana waktos.

"Penjualan di jero gancang berkembang dumasarkeun kana tingkah laku prospek, sareng perwakilan penjualan kedah adaptasi pikeun meunang."

Salesvue, urang otomatisasi gaya penjualan sponsor, parantos ngahasilkeun infographic, Kebangkitan Penjualan Dalam di 2015, Éta ngajajah jaman baheula, ayeuna sareng pikahareupeun penjualan.

  • Penjualan di jero naék 300% langkung gancang tibatan penjualan di luar.
  • Numutkeun kana Harvard Business Review, nelepon tiis TEU jalan 90.9% waktos.
  • Lead luar negeri anu costing perusahaan anjeun beuki loba kusabab usaha diperlukeun pikeun nutup aranjeunna.
  • Jual sosial bakalan janten biasa.

Tingali infographic di handap pikeun langkung seueur wawasan dina jero penjualan. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Salesvue sareng solusi penjualan otomatis aranjeunna, nyuhunkeun demo ayeuna.

jero-penjualan-stats-2015-infographic

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.