Komunikasi, Gamify, Ramalan sareng Visualisikeun Penjualan

insidesales

InsideSales.com's PowerSuite ™ nyaeta platform manajemén réspon kalungguhan anu nyayogikeun tim penjualan ku sadayana anu diperyogikeun pikeun ngaoptimalkeun prosés jual jauh sareng nempatkeun penjualan kana overdrive. Produk parangkat lunak InsideSales.com didesain pikeun ngaréspon kalungguhan sareng panalitian gancang sareng tuntas. Ieu ngamungkinkeun para nasabah pikeun ningkatkeun tingkat kontak sareng kualifikasi sacara dramatis, sareng ngajalankeun penjualan.

Produk pikeun Salesforce CRM

  • PowerDialer ™ pikeun Salesforce - Dialer pangkuatna di pasar diwangun khusus pikeun ngaji di Salesforce CRM. Meryogikeun CRM Salesforce.
  • Pencét-to-Call ™ pikeun Salesforce - Click-To-Call ™ pikeun Salesforce nyandak panilitian sareng téknologi canggih tina platform InsideSales.com ka Salesforce CRM.
  • LocalPresence ™ pikeun Salesforce - Hiji-hijina jaringan nasional anu dirancang pikeun tim penjualan sareng pamasaran pikeun sacara efektif ngajual sareng pasar sacara lokal ngalangkungan telepon, wéb sareng email.
  • PowerStandings ™ pikeun Salesforce - PowerStandings ™ nyandak unsur gamification anu pikaresepeun pikeun PowerDialer ™ pikeun Salesforce, sareng sacara signifikan ningkatkeun kinerja rep.
  • PowerText ™ pikeun Salesforce - PowerText ™ nyayogikeun panginget janji, pesen klik tunggal, pelacak, sareng ngalaporkeun kontak telepon sélulér sadayana dina SaaS CRM, salesforce.com.

Produk pikeun InsideSales.com

  • Hosted Platform Manajemén Diterangkeun - Platform manajemén pamimpin penjualan anu dipénta anu ngandung sadaya alat réspon timbal anu anjeun kedah kontak, cocog, sareng tutup langkung seueur penjualan.
  • PowerDialer ™ - Dialer pangkuatna dina pasaran. Dirancang pikeun B2B sareng penjualan B2C kompléks. PowerDialer ™ henteu ngan ukur ngaoptimalkeun waktos nelepon, éta ngaoptimalkeun hasilna.
  • PowerInbound ™ - Sadayana alat telepon Telephony PowerInbound ™ kanggo pusat telepon inbound anu di-host. Terpadu sareng PowerDialer ™ kanggo campuran telepon kaluar / kaluar.
  • LocalPresence ™ ku InsideSales.com - Pinuh terpadu sareng PowerDialer ™, LocalPresence ™ masihan perusahaan ayana bisnis lokal di langkung ti 280 pasar di Amérika Serikat.
  • Respon Loop Kalayan ELF ™ - Sistem Loop Response kami nganggo built-in "Electronic Labor Force ™" kanggo pangropéa kalungguhan anu cerdas sareng manajemén aliran kerja. Ngirim email, fax, reroutes lead, micu telepon, sareng seueur deui.
  • Ngarekam sareng Ngawaskeun - Rékam sareng / atanapi monitor telepon naon waé. Saé kanggo latihan reps sareng kanggo jaminan kualitas.
  • JabberDog ™ - Dialer otomatis pikeun siaran pesen sora kalayan pilihan pikeun otomatis surélék atanapi rute ka agén langsung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.