Kumaha Panyokong Ngajalankeun Langkung Aktivitas Instagram tibatan Influencers

Pangaruh Instagram

Ku 2019, belanja dina #Instagram Influencers diperkirakeun ngahontal $ 2.3 milyar Éta jumlah anu luar biasa, tapi nunjuk langsung kana kakuatan program visual anu sacara lega diadopsi dina pangaruh kaputusan pameseran. Kanyataanna, kekalahan a 72% tina Instagram pamaké ngalaporkeun ka nyandak kaputusan beuli dumasar kana gambar anu dibagi dina platform

Catetan samping Instagram… anjeun tiasa nuturkeun kuring @dknewmedia! Siap-siap pikeun ningali sapasang poto anjing abdi Gambino sareng daya tarik kuring anu masih aya di Bourbon. Sareng upami anjeun promotor bourbon ... Maksad abdi perusahaan Martech, milari pangirut ... tah…

Hoyong ngamangpaatkeun platform média sosial pangageungna dékade ieu? Anjeun henteu nyalira, 71% pemasar milarian level up pamasaran Instagram na. Sareng aranjeunna nyéépkeun artos edan dina iklan sareng pamasaran influencer. Ksenia Emelyanova, manajer Marketing di X ‑ Gorobag

The folks di X-Cart, platform ecommerce sumber kabuka, ngarah babarengan infographic komprehensif ieu ngeunaan kumaha Instagram mangaruhan perdagangan. Sugan bagian anu dipikaresep kuring dina ieu panalungtikan nyaéta aranjeunna mendakan ngabela leuwih gampang mangaruhan kaputusan pameseran tibatan influencer - hal anu kuring pernah da'wah pikeun sababaraha waktos!

Segmen Instagram Ngagunakeun Influencer Marketing

  • 91% ti luhur merek méwah ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 84% ti luhur merek aktip ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 83% ti luhur mérek kageulisan ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 82% ti luhur mérek silaturahmi ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 82% ti luhur mérek ritel ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 76% ti luhur mérek otomotif ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 61% ti luhur mérek éléktronik konsumén ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 45% ti luhur mérek dahareun jeung inuman ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 38% ti luhur mérek perawatan pribadi ngamangpaatkeun pamasaran influencer
  • 16% ti luhur merek perawatan bumi ngamangpaatkeun pamasaran influencer

Pastikeun pikeun ngariksa sakabeh infographic, anu paling jelas nasehat ngeunaan ngabela versus influencers. Dibikeun tabungan anu penting dina damel sareng para pendukung ogé kanyataan yén aranjeunna biasana aya hubunganana pisan sareng tawaran, pangunjung anjeun dina investasi tiasa langkung luhur pisan!

Influencers sareng Advokat Instagram

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.