Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Carita Instagram

Unak Instagram

Instagram ngagaduhan 250 juta pangguna unggal dinten sareng ngagaduhan poténsi anu luar biasa pikeun bisnis anjeun, utamina nalika perusahaan anjeun nganut Unak Instagram pitur. Naha anjeun terang 20% tina usaha nampi pesen langsung salaku hasil tina Stories? nyatana, 33% sadaya carita populér diunggah ku usaha!

Naon ari Carita Instagram?

Carita Instagram ngamungkinkeun usaha ngabagi visual dongeng dintenna, diwangun ku sababaraha gambar sareng pidéo.

Fakta ngeunaan Carita Instagram

  • Sakumaha lami carita Instagram? Masing-masing 15 detik.
  • Sabaraha lami sateuacan carita Instagram ngaleungit? Éta tiasa ditingali ngan ukur 24 jam.
  • Naha Carita Instagram umum? Aranjeunna nuturkeun ijin anu parantos anjeun atur pikeun profil anjeun.
  • Jenis video naon anu tiasa diunggah pikeun Instagram Stories? Format MP4 kalayan audio H.264 Codec & AAC, 3,500 kbps bitrate video, laju pigura 30fps atanapi di handap, lega 1080px, sareng wates fileize maksimum 15mb.
  • Anjeun tiasa nganggo kombinasi gambar, video, sareng boomerangs dina Instagram Story anjeun.

Conto Carita Instagram

Konci pikeun Suksés Carita Instagram

Inpormasi lengkep ieu ti Modal Headway ngalirkeun anjeun sanés ngan ukur ngadamel carita, tapi saluareun pikeun ngawangun strategi Instagram. Ieu sababaraha tips pikeun suksés:

  1. Rencanana cohesive taktik pikeun kéngingkeun sadaya aset anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun carita anu anjeun pikahoyong.
  2. Milih hiji waktu dimana pengikut anjeun aktipitas.
  3. Ngadamel an pangaruh dina 4 detik kahiji janten paningali anjeun tetep aya dina carita sésana.
  4. Tembak carita anjeun tegak - kumaha pemirsa anjeun bakal nonton éta.
  5. make géotagging pikeun ngumpulkeun 79% langkung papacangan sareng nargétkeun daérah.
  6. Nyiptakeun saderhana jamparing pikeun pemirsa pikeun ngusap kana situs wéb anjeun.
  7. Kalebet difokuskeun hashtags janten carita anjeun kalebet kana cincin Story.
  8. Anggo aplikasi sapertos Cuttory pikeun nyiksikan carita anjeun kana séri.
  9. Rengse carita anjeun ku padet nelepon-to-aksi pikeun ngadorong papacangan.
  10. Pikirkeun ngeunaan éksternal pangaruh pikeun nyandak carita anjeun, ieu naékkeun Dursasana ampir 20%!
  11. Anggo sifat informal Stories pikeun ngawangun hubungan sareng masihan balik layar tingali kana bisnis anjeun.
  12. Masihan pemirsa Stories nawaran unik janten anjeun tiasa ngalacak aranjeunna sareng ngahargaan aranjeunna pikeun kasatiaan aranjeunna.
  13. Anggo Carita kanggo ngadorong a mere sora kaluar ka pemirsa anjeun nganggo stiker polling. Tetep pondok sareng amis, anjeun ngan ukur gaduh 27 karakter!

Carita Instagram parantos dipelak sacara signifikan saprak diluncurkeun dina bulan Agustus 2016, sareng mendakan kumaha carana ngamangpaatkeunana bakal janten kauntungan ageung pikeun usaha pamasaran média sosial anjeun. Ngantosan naon deui? Mimitian nyaritakeun Carita anjeun ayeuna. Nivine ti Headway Capital

Ieu infographic hébat, Pitunjuk Usaha Leutik pikeun Carita Instagram:

Unak Instagram

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.