Naha Merek E-commerce Kedah Investasi Langkung Kana Instagram

instagram lawan facebook

Poe ieu, anjeun moal tiasa ngawangun ecommerce mérek tanpa épéktip sosial media marketing strategi.

Ampir kabéh pemasar (93%) giliran Facebook salaku jaringan sosial utama na. Nalika Facebook terus jenuh sareng pemasar, perusahaan kapaksa ngirangan jangkauan organik. Pikeun mérek, Facebook mangrupikeun mayar kanggo maénkeun platform média sosial.

Tumuwuhna gancang Instagram narik perhatian sababaraha merek eCommerce top. Pangguna berinteraksi sareng mérek langkung seueur dina Instagram tibatan Facebook, sareng ngan 36% pemasar anu nganggo Instagram, nyiptakeun celah anu dianggo ku merek pinter pikeun narik daya tarik.

Infographic, Naha Merek Kedah Nangkeup Instagram Daripada Facebook ti selfstartr nunjukkeun yén Facebook parantos dataran luhur sareng Instagram gaduh langkung poténsial pikeun mérek pikeun situs eCommerce.

Hayu urang jelaskeun: Facebook mangrupikeun raja média sosial. Tapi nalika anjeun ngémutan yén kaseueuran pangguna aya pikeun berinteraksi sareng rerencangan, sareng anjeun kedah mayar kanggo ngahontal pengikut anjeun, Instagram sigana langkung giat. Jangkauan pamasaran organik henteu diwatesan dina Instagram. Upami anjeun tiasa narik pengikut, anjeun tiasa ngahontal sareng terlibat.

Pangguna Instagram sanés ngan ukur nonoman anu tanpa pikir mencét; jalma ieu nyéépkeun artos. Rata-rata Nilai Pesenan nyaéta $ 10 langkung luhur dina Instagram tibatan Facebook. Ningali gambar ageung, penjualan tina Facebook dwarfs Instagram, tapi para pemasar parantos ngaoptimalkeun Facebook salami mangtaun-taun.

  • Jangkauan Marketing Organik - 63% turunna dina Facebook (FB) vs 115% kanaékan Instagram (IG)
  • Engagement Brand - 32% pangguna FB berinteraksi sareng mérek vs 68% pangguna IG
  • Pasangan Dursasana - Instagram ngagaduhan 58X langkung Dursasana per pengikut tibatan FB
  • pamakéan - 93% pemasar nganggo FB vs 36% IG
  • Nilai Pesenan Rata-rata - $ 55 FB vs $ 65 IG

Instagram Versus Facebook pikeun Ecommerce

Pariksa ieu artikel pikeun tips ngeunaan ngagunakeun Instagram.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.