Instapage: Anjeun Sadaya-Dina-Hiji PPC sareng Iklan Kampanye Landing Page Solution

Instapage Landing Page Platform

Salaku pamasar, inti tina usaha urang ngusahakeun atribut penjualan, pamasaran, sareng prakarsa iklan anu urang lakukeun pikeun mindahkeun prospek urang sapanjang perjalanan palanggan. Calon konsumén ampir henteu kantos nuturkeun jalur anu bersih ngalangkungan konvérsi, sanaos kumaha endahna pangalamanana.

Nalika ngeunaan iklan, biaya akuisisi tiasa lumayan mahal… janten kami ngaharepkeun pikeun ngahambat supados urang tiasa niténan sareng ningkatkeun hasil kampanye urang. A platform halaman badarat sering dikintunkeun kanggo ieu. Ieu 5 kauntungan:

Mangpaat Kaca pendaratan

  1. Attribution - ku ngajauhkeun halaman badarat tina jalur konvérsi sanés, urang tiasa kéngingkeun pamahaman anu jelas ngeunaan pangasilan investasi iklan urang.
  2. tingkah laku - ku ngawatesan hubungan sareng sumber daya sanés, urang ngahususkeun pilihan sareng tindakan anu dilakukeun ku prospek urang, mastikeun yén aranjeunna langkung gampang ngarobah tibatan browsing.
  3. kesederhanaan - ku ngarancang halaman badarat anu saé, gancang, sareng saderhana, urang ningkatkeun kamungkinan yén pangunjung bakal dikonversi, henteu paduli alatna.
  4. Manajemén Kalungguhan - kamampuan pikeun gampang ngesahkeun, nyimpen, ngalebetkeun, ngarambat, sareng ngaréspon kalungguhan nalika aranjeunna ngeusian formulir pendaptaran.
  5. tés - ku ngamangpaatkeun platform anu ngalebetkeun metodologi tés, urang tiasa nyebarkeun judul utama, eusi, kolom bentuk, sareng desain anu ningkatkeun tingkat konvérsi sacara statistik.

Conto Halaman Pendaratan

Perhatoskeun sababaraha ciri konci halaman badarat saderhana di handap - ngirangan navigasi, elemen kontras anu kuat, ajakan-to-aksi, judul, tinjauan, sareng poin pelor… sadayana nyetir pangguna pikeun ngarobih:

halaman badarat copywriting kertas bodas

Instapage Landing Page Platform

Ieu perkenalan video sareng tinjauan umum tina Instapage platform halaman badarat:

Fitur Landing Page Platform

Pembina sacara lengkep tiasa ngaropea ngamungkinkeun usaha pikeun nyiptakeun halaman badarat anu ramah sareng konvérsi. Kalayan éditan unsur kontekstual, langkung ti 5,000 fon, sareng 33 juta gambar pikeun digarap, pembina halaman badarat Instapage ngaluarkeun rasa nyeri tina ngahasilkeun halaman badarat anu ramah, konversi. Fitur kaasup:

Instapage Landing Page Platform

  • Layout Citakan Dumasar kana Kasus Industri & Pamakéan - 200+ témplat lengkep disesuaikan sareng dioptimalkeun dirancang pikeun ningkatkeun konvérsi Anjeun.
  • Kolaborasi Visual Dina-Halaman - Kolaborasi langsung sareng babaturan sakelas sareng klien sacara real-time pikeun ngalancarkeun prosés marios desain. Jantenkeun halaman anjeun didamel, marios, diterbitkeun, sareng ngarobih langkung gancang.
  • formulir Pangwangun - Tambihkeun bentuk anu tiasa disesuaikan sareng sababaraha bidang, daptar turun-handap, atanapi tombol radio dina sababaraha klik. Gampang kumpulkeun inpormasi tambihan tina prospek anjeun ku jalan ngarobah bentuk rumit kana sababaraha léngkah. Ngurangan titik gesekan sareng nyandak pangguna kalibet ku mérek anjeun.
  • Manajemén Kalungguhan - Toko, bypass, ékspor, atanapi rute nuju di Instapage atanapi ngahijikeun sareng ngalirkeun kana CRM anjeun atanapi integrasi anu sanés. Nampi bewara email sareng dasbor nalika ngahasilkeun petunjuk anyar.
  • Pesen Konpirmasi - Ngaropea pesen konfirmasi anu nembongan nalika datang ngalengkepan formulir anjeun.
  • Hatur Nuhun & Halaman Konfirmasi - Hayu palanggan énggal anjeun terang anjeun ngahargaan minatna saatos aranjeunna ngalebetkeun inpormasi dina formulir opt-in anjeun kalayan halaman hatur nuhun dina mérek.
  • Taliwang Digital asset - Simpen diri anjeun léngkah ku nyetél sistem pangiriman aset digital otomatis. Kalayan sababaraha klik anjeun tiasa mastikeun yén nalika kalungguhan anjeun milih-tawaran, tawaran éta sayogi pikeun diunduh langsung.
  • Instablocks - Gancang ngawangun ratusan halaman badarat anu dipersonalisasi ku ngagunakeun blok halaman masing-masing anu tiasa anjeun ngaréka, disimpen, sareng dianggo deui. Milih tina pilihan témplat blok anu tos dirancang, sapertos header, footer, testimonial, sareng seueur deui, atanapi ngadamel blok khusus anjeun nyalira ti mimiti.
  • widget - Henteu gampang nambihan lapisan fungsionalitas ka halaman badarat anjeun kalayan widget.
  • Blok Mobile - Ngahasilkeun halaman badarat responsif seluler dina ngan hiji klik. Kanggo kustomisasi langkung jauh, anjeun tiasa nyumputkeun blok halaman pikeun tampilan seluler pikeun nyiptakeun pangalaman browsing anu langkung optimal. Ningkatkeun konvérsi ku nyiptakeun pangalaman mobile anu idéal pikeun pengunjung anjeun, tanpa nganggo pangembang.
  • Blok Global - Atur témplat global kalayan gampang pikeun mastikeun yén sadaya halaman cocog sareng merk. Ngawangun Instablocks khusus, dina mérek sapertos header, footer, atanapi blok produk pikeun dianggo di ratusan atanapi rébuan halaman. Teras, edit blok sakaligus sareng perhatosan anjeun dina unggal halaman blokna nembongan.
  • Muncul Kaluar hajat & Formulir Capture - Ngadamel pop-up anu tiasa disesuaikan dumasar kana pemicu khusus sareng OptinMonster, panyadia utama parangkat lunak popup kaluar-hajat, pikeun maksimalkeun pungsi konversi dina halaman badarat anjeun.
  • Font Adat (Google & Typekit) - fon Custom ngaktipkeun anjeun nunjukkeun idéntitas brand anjeun. Instapage mangrupikeun hiji-hijina platform anu nyayogikeun aksés kana 5,000+ premium Webfonts ampir 100 kali langkung seueur pilihan font tibatan unggal perangkat lunak halaman badarat sanés dina pasaran.
  • Gambar Asét Manajer - Tambihkeun sareng ngédit poto anjeun nyalira dina alat desain halaman badarat Instapage kanggo langkung ngahususkeun promosi atanapi tawaran anjeun.
  • Tés Pamisah A / B Pamisah Leres - Optimalkeun halaman badarat anjeun pikeun konvérsi sareng kamampuan uji A / B dina dua halaman badarat standar sareng halaman AMP kami. Lacak tingkah laku pangunjung, variasi tés kalayan elemen, tata letak, sareng / atanapi desain énggal, sareng tingkatkeun tingkat konvérsi anjeun.
  • Kaca pendaratan AMP - Ngawangun halaman sélulér anu dimuat sacara instan, nyiptakeun pangalaman browsing anu langkung saé, sareng ngadorong langkung seueur konvérsi nganggo halaman badarat anu didukung ku Google AMP. Instapage gaduh hiji-hijina pembina anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sareng halaman uji coba A / B nganggo kerangka AMP, teu kedah pamekar.
  • Ngédit Kodeu Adat - Nyiptakeun kustomisasi khusus nganggo Javascript, HTML / CSS, atanapi skrip pihak katilu. Anggo éditan kode khusus pikeun muragkeun tag sakumaha diperyogikeun pikeun pemasaran ulang sareng pelacakan konvérsi.
  • Citakan Ngunggah & Ngunduh - Gancang sareng gampang unggah témplat ti ThemeForest (atanapi ngadamel anjeun nyalira ti mimiti). Unduh kanggo ngabagi desain halaman badarat anjeun sareng dunya.
  • Perlindungan nimpa - Ningkatkeun produktivitas sareng streamline alur kerja ku nyegah pangguna tina nimpa padamelan séwang-séwangan.
  • Versioning - Balikkeun versi sateuacanna tina halaman badarat pikeun katengtreman nalika nyiptakeun, ngararancang, atanapi ngédit.
  • Panas - Heatmaps nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan kumaha datang anjeun berinteraksi sareng halaman badarat anjeun. Ieu langkung saé ngawartosan anjeun ngeunaan naon halaman elemen dina tés A / B.
  • Analytics Konversi - Langsung ngahijikeun sareng Google AdWords sareng Analytics pikeun atribusi anu langkung gampang sareng ngajantenkeun métrik biaya-per-tamu sareng biaya-per-lead sacara real-time katingali langsung dina platform Instapage. Teras, lulus metadata kalungguhan turun ka CRM atanapi sistem otomasi pamasaran anjeun.
  • Lacak Daptar Piksel Serelek - Anggo pelacakan piksel drop-in pikeun ngalacak konvérsi éksternal atanapi pikeun pangunjung deui anu teu ngonversi dina halaman badarat anjeun.
  • Ngelompokkeun Halaman pikeun Manajemén Kampanye - Instapage parantos nyederhanakeun manajemén kampanye janten PPC marketer tiasa gancang ngawangun grup iklan pikeun saluran iklan, produk, fitur, sareng demografi anu béda.
  • Laporan Waktos Nyata - Kéngingkeun data real-time, dina unggal waktos, di sadaya alat anjeun, iraha waé.
  • Personalization - Gancang nyiptakeun 1: 1 iklan-ka-halaman pangalaman halaman pendaptaran post-klik pikeun unggal pemirsa sareng Pangalaman Manajer. Pikaresepeun konsumén Anjeun nganggo pangalaman halaman anu dipersonalisasi anu bakal ngabantosan anjeun ngamaksimalkeun konvérsi, ningkatkeun ROI iklan digital, sareng ngirangan biaya akuisisi.
  • Integrations - Gampang ngahijikeun Instapage sareng iklan pihak katilu anu paling sering dianggo, analisa, CRM, pamasaran email, sareng platform otomatisasi pamasaran.

Ngamimitian nganggo Instapage

Fitur Platform Landing Page Platform Kalebet

Pikeun Pay Per Click (PPC) sareng agénsi iklan, Instapage mangrupikeun solusi Agénsi anu sampurna ogé. Fitur pikeun agénsi kalebet:

  • Rekening Master - Gampang ngatur sababaraha akun klien ku ngaganti antara akun anjeun tanpa kedah lebet kana akun anu sanés. Tingali daptar akun anu anjeun ngagaduhan aksés, ngalih kana akun anu anjeun badé dianggo, sareng tingali inpormasi akun / pamilik pikeun akun anu anjeun ayeuna dina hiji antar muka.
  • Bengkel Wasta pikeun Klién - Atur ruang kerja tim, langkung saé ngatur interaksi tim, sareng ngajaga privasi klien ku ngundang anggota tim kana rohangan kerja khusus. Anjeun tiasa gancang masihan aksés ka medarkeun domain ka rohangan kerja khusus, ngatur integrasi khusus sareng, aman nyebarkeun ka CMS éksternal ngalangkungan sistem token.
  • Idin Anggota Tim - Bagikeun padamelan anjeun sareng tim atanapi klien henteu hartosna hartosna ngalirkeun inpormasi login anjeun. Kalayan Instapage, anjeun tiasa sacara gampil nyayogikeun aksés ukur maca pikeun anggota tim anu leres atanapi pamangku kapentingan, pikeun halaman badarat anu leres.
  • Nyebarkeun ka Domain Unlimited - Béda sareng platform halaman badarat sanés, Instapage ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun halaman pikeun seueur domain unik dina sababaraha sistem manajemen kontén.

Nyuhungkeun Demo Instapage

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun Instapage, Themeforest, sarta OptinMonster Ieuh.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.