Média Sosial mangrupakeun Tambang Emas pikeun Marketing Asuransi

pamasaran média sosial asuransi

At Dunya Pamasaran Media Sosial taun ayeuna, pangasilan dina investasi mangrupikeun utas umum dina sababaraha sési sareng diskusi dina konférénsi éta. LeadSift mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun jual sosial ku ngadangukeun sareng nganteurkeun poténsi ngawujud ka perusahaan. Dina conto ieu, LeadSift ngempelkeun wawasan tina langkung ti 3.7 juta tweet sareng séri studi panilitian kanggo nunjukkeun poténsi penjualan sosial dina industri asuransi.

Salah sahiji aspék anu paling kuat dina média sosial nyaéta runtuyan tren sareng pola anu didamel tina data ageung. Unggal papacangan, unggal tweet sareng unggal interaksi ngagabungkeun pikeun nyiptakeun naon anu urang tingali salaku data ageung. Ngaliwatan analisa ati, LeadSift parantos mendakan tren dina data yén perusahaan asuransi tiasa ngungkit janten langkung épéktip sareng éfisién dina usaha pamasaran sareng penjualanna.

Sosial-Média-Asuransi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.