Ngahijikeun Obrolan sareng Loka anjeun dina 5 Menit

jepretan

leuwih dina WPEngine, Kuring perhatoskeun aranjeunna ngajalankeun program obrolan online anu saé pisan anu muncul saatos sakitar 45 detik dina situs éta. Beuki seueur palanggan kami parantos naroskeun solusi sapertos kitu, janten kuring ngali sareng ngareuwaskeun naon anu kuring mendakan!

SnapEngage mangrupikeun program Obrolan anu saderhana pikeun halaman wéb anjeun anu peryogi sakitar 5 menit kanggo dipasang:

  1. Mimiti, anjeun eusian aranjeunna widget sareng lebetkeun naskahna dina situs anjeun.
  2. Teras, anjeun nyambung sareng 'pengunjung' virtual di Gtalk atanapi Skype.

Éta éta… anjeun parantos réngsé! Serius!

Platform na ngagaduhan ton kustomisasi tambahan anu sayogi sahingga urang ngalakukeun sababaraha hal deui:

  • Kami ngarobih tombol na ningkatkeun témplat (peryogi akun bisnis $ 49 / mo atanapi langkung ageung).
  • Kami nambihan tautan "Ngobrol sareng Kami" dina Halaman Facebook kami (fitur Béta).
  • Kami ngadorong file transkrip kana koropak kami.
  • Kami nambihan integrasi Basecamp (henteu aya biaya) sahingga unggal paguneman ngamimitian utas dina proyék anyar anu disebut 'Leads'. Aranjeunna ngahijikeun sareng sajumlah CRM (kalebet SalesForce) sareng bantosan.
  • Kami nambihan langkung seueur padamel (akun bisnis ngamungkinkeun dugi ka 4) sareng ngarobih poto na.

Anjeun tiasa nyetél tombol kanggo ngamimitian obrolan di mana waé dina situs anjeun, kami milih sisi anu katuhu:
ngobrol sareng dk1

Pencét tombol teras obrolan dibuka. Upami teu aya anu sayogi kanggo ngajawab patarosan, éta ngan saukur neraskeun email ka anjeun. Upami anjeun online, éta muncul dina Skype atanapi GTalk masing-masing!
ngobrol sareng dk muka

Pariksa sadaya fitur tina SnapEngage dina halaman fitur-fiturna - duanana mantep sareng meujeuhna! Ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun jalma anu nganjang kana situs anjeun sareng éta masihan kasempetan anu saé pikeun néwak kalungguhan anu panginten henteu mendakan naon anu aranjeunna pikahoyong sareng ninggali situs anjeun sadayana.

Oh… sareng leres, éta mangrupikeun tautan afiliasi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.