Ngahijikeun Shopify Seamlessly Kalayan Situs WordPress anjeun

Shopify WordPress

Kami parantos nyetél sababaraha situs Woocommerce kanggo klien… sareng éta henteu gampang. Antarmuka Woocommerce rada kagok sareng fitur tambahan kalolobaanna aya ngalangkungan plugins anu meryogikeun langganan anu mayar ... sareng langkung ngonfigurasi. Seueur sareng seueur konfigurasi.

Upami anjeun henteu kantos ningali Shopify, urang ngabagi video anu nunjukkeun kumaha carana nyetél sakabéh situs ecommerce anjeun dina handapeun 25 menit! Shopify leres-leres parantos damel pisan pikeun nyayogikeun panganteur anu ramah pikeun pangguna sanés anu sanés wéb pikeun ngaluncurkeun situsna sareng ngamimitian ku penjualan online.

Ngenalkeun yén aya langkung ti 60 juta situs anu diwangun dina WordPress mangrupikeun hal anu teu tiasa dianggurkeun. Sareng Shopify henteu ngémutan deui - aranjeunna parantos ngaleupaskeun duanana téma sareng plugin saderhana pikeun ngahijikeun situs Shopify anjeun kalayan mulus sareng WordPress.

Upami anjeun parantos ngagaduhan situs anu saé sareng anjeun ngan ukur ngahijikeun tombol produk kanggo nambihan barang kana karanjang balanja, Shopify parantos ngaluarkeun plugin gratis anu tiasa dianggo sareng situs atanapi téma naon waé.

balanja-tambihan-produk

Plugin WordPress ngamungkinkeun pangurus situs pikeun leupaskeun produk nganggo tombol mésér kana sidebar, halaman atanapi postingan blog. Nalika pangunjung ngencing tombol éta, karanjang balanja pop-out pikeun situs anjeun nembongan komo ngamungkinkeun para nasabah mésér sababaraha produk sakaligus.

Unduh Plugin

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.