Ngahijikeun WordPress sareng Blog Talk Radio

iStock 000007775650Small

iStock 000007775650SmallKami parantos acara radio kami bade salami sababaraha sasih sareng neraskeun ngawangun nuhun anu hébat Blog Talk Radio. Pang anyarna, babaturan Dek Erik jeung Kyle Lacy nuju ngabahas buku pangénggalna Merek Diri Anjeun: Kumaha Ngagunakeun Média Sosial pikeun Nyiptakeun atanapi Nyiptakeun Diri Anjeun.

Kami parantos wareg pisan kana Blog Talk Radio. Éta layanan hébat anu saderhana dianggo sareng henteu meryogikeun kaparigelan audio khusus pikeun ngamimitian. Kami ngagaduhan Yeti podcasting mikropon, tapi layananna ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nelepon. Minggu ayeuna urang ngagaduhan sababaraha masalah sareng Internét jadi kami ngan ukur nganggo telepon sélulér kuring dina telepon sélulér kuring pikeun ngalakukeun acara éta.

Kuring parantos parantos ngarobih sidebar pikeun nembongkeun acara radio pangénggalna, tapi kuring leres-leres hoyong ngahijikeun pamuter audio supados pengunjung tiasa maénkeun épisode langsung tina sidebar. Dina jero fetch_feed loop anu maca eupan sareng nampilkeunana, anjeun kedah nambihan potongan kode pikeun ngahijikeun file mp3 tina Blog Talk Radio.

Ieu bakal nambihan jalur anu saleresna ka pamuter mp3 langsung dina kurung kuadrat anu ngalirkeun variabel kana fungsi insert_audio_player:

[audio: get_permalink (); ?>. mp3 | lebar = 100%]

Ieu ngajantenkeun pamuter audio kana file sora anu disayogikeun dina Blog Talk Radio. Henteu goréng teuing ku hiji garis kode!

3 Komentar

  1. 1

    Hai Ringleader,

    Leres, mikropon Yeti parantos langkung ti payun. Masalah kualitas naon waé
    parantos dina prosés konvérsi dina BlogTalkRadio - sareng urang tiasa
    ningkatkeun akun kami geuwat pikeun ningali naha éta ngurus éta. Mic
    pastina henteu diwangun pikeun perjalanan, tapi katingalina lumayan kuat
    dina méja. 🙂 Abdi rada resep sareng anu mésér - sareng hargana ogé.

    Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.