Naha Strategi Pemasaran Terpadu?

pamasaran terpadu

Naon pamasaran terpadu? Wikipedia ngahartikeun éta salaku centric pelanggan, metode anu didorong data pikeun komunikasi sareng konsumén. Pamasaran terpadu mangrupikeun koordinasi sareng integrasi sadaya alat komunikasi pamasaran, jalan, fungsi sareng sumber dina hiji perusahaan kana program anu lancar anu ngamaksimalkeun pangaruh ka konsumén sareng pangguna akhir anu sanésna biaya minimal.

Sedengkeun definisi éta nyarios naon éta is, éta henteu nyarios kunaon urang ngalakukeun éta.

Ti Neolane: Pamasar jaman ayeuna gaduh tantangan (atanapi kasempetan) ngahontal konsuménna ngalangkungan naon anu tiasa sapertos saluran pamasaran anu teu aya watesna. Pemasar kedah nempatkeun nasabah dina korsi supir, ngamungkinkeun aranjeunna milih kumaha sareng iraha aranjeunna hoyong nampi inpormasi anu relevan sareng / atanapi mésér. Éta tanggung jawab pamasar pikeun ngungkit sadaya data anu sayogi ieu ngeunaan palanggan sareng prospek komunikasi sareng aranjeunna ngalangkungan saluran anu dipikaresep ieu dina cara anu sami sareng anu dipersonalisasi.

Alesan urang ngalakukeun éta? Hasilna. Kanyataanna nyaéta damel dina jero silo mangaruhan biaya tina strategi tunggal éta sareng henteu pinuh nguntungkeun manpaatna. Ku cara ngahijikeun strategi ngalangkungan pamilarian, sosial, email, sélulér, pidéo, sareng medium anu sanés, inpéstasi ngagaduhan kasempetan pikeun hasil sasar. Konsumén sareng bisnis henteu mésér dina hiji silo ... aranjeunna nganggo sadaya alat anu diperyogikeun pikeun nalungtik kaputusan pameseran salajengna. Upami bisnis anjeun henteu sacara proaktif ngahijikeun strategi anjeun, kasempetan pikeun kalibet sareng prospek dikirangan nyata.

peta jalan pamasaran terpadu pinuh

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.