Integrately: Kumaha Ngahijikeun Salesforce Marketing Cloud Jeung WordPress Ngagunakeun Bentuk Elementor

Integrately: WordPress Elementor Bentuk Webhook mun Salesforce Marketing Awan App Integrasi

Salaku konsultan Salesforce, masalah anu terus-terusan urang tingali dina rohangan urang nyaéta pamekaran sareng biaya perawatan pikeun ngahijikeun situs sareng aplikasi pihak katilu sareng Awan Pemasaran. waktu Highbridge ngalakukeun loba ngembangkeun atas nama klien kami, urang bakal salawasna panalungtikan naha atanapi henteu aya solusi sadia dina pasaran munggaran.

Mangpaat tina integrasi produk aya tilu kali:

  1. Nyebarkeun gancang - ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun integrasi anjeun langkung gancang tibatan pangwangunan proprietary.
  2. Biaya handap - sanajan kalawan waragad langganan sarta waragad pamakéan, integrasi productized ilaharna jauh leuwih murah batan ngembangkeun proprietary.
  3. pamiaraeun - nalika platform ngarobah metodologi auténtikasi, titik akhir, atanapi dukungan API, platform integrasi pihak katilu ngatur ieu salaku bagian tina langganan anjeun sareng aranjeunna biasana siap-siap pikeun ningkatkeun, nyebarkeun fitur anyar, atanapi ngémutan parobihan anu kedah kajantenan sateuacanna. .

Éta henteu salawasna sampurna, sanaos, sareng urang kedah pariksa solusi pikeun mastikeun:

  • Integrasina ngagaduhan fitur anu diperyogikeun.
  • Integrasina ngagunakeun integrasi gaya aplikasi atanapi API anu henteu gumantung kana nami pangguna sareng kecap akses.
  • Pausahaan ieu ngajaga integrasi diropéa.
  • Perusahaan gaduh dokuméntasi komprehensif.
  • Pausahaan ngagaduhan dukungan full-time sareng perjanjian tingkat jasa anu saé (SLA) atawa komitmen (SLC).
  • Infrastrukturna aman sareng sapinuhna patuh kana sagala peraturan.

Salah sahiji solusi dina pasaran nyaéta Sacara terpadu, anu gaduh leuwih 900 aplikasi terpadu, kaasup Marketing Cloud, ngagunakeun harga Profesional-Level maranéhanana. Ieu mangrupikeun solusi anu sampurna sareng lancar pikeun salah sahiji klien kami anu ngagaduhan situs WordPress nganggo Elementor pembina halaman… salah sahiji urang plugins WordPress disarankeun pikeun situs bisnis.

Nyetél Automation Elementor Dina Integrated

Léngkah munggaran nyaéta nyetél Automation Elementor di Integrately ku milarian Elementor dina pilarian aplikasi. Dina kasus Elementor, éta mangrupikeun aplikasi anu ditingalikeun langsung di handapeun bar teang:

Integrately Elmentor Bentuk

  1. Saatos milih Bentuk Elementor, anjeun badé milih Marketing Cloud salaku aplikasi kadua anjeun. Kusabab formulir khusus ieu kanggo formulir opt-in buletin, urang badé milih otomatisasi ieu:
    • Iraha: Formulir Dikintunkeun Dina Bentuk Elementor
    • ngalakukeun: Selapkeun catetan ekstensi data dina Salesforce Marketing Cloud

Integrately Elementor Webhook ka Marketing Cloud Data Extension

  1. Saatos klik Buka>, Integrately baris nyadiakeun Anjeun sareng URL unik asupkeun di Elementor. Éta kedah katingali sapertos kieu:

https://webhooks.integrately.com/a/webhooks/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  1. Ayeuna, anjeun tiasa nyetél formulir Elementor anjeun pikeun ngirim ka URL éta. Wangun Elementor gaduh a wébhook sawah. Webhook mangrupikeun URL tujuan dimana data tiasa dipasang sacara aman nalika formulir dikintunkeun. Dina hal ieu, App Elementor bakal masihan anjeun URL unik anu anjeun lebetkeun dina widang webhook anjeun dina Elementor:

Elementor Bentuk Webhook Widang Pikeun Integrately

tip: Dina waktos ayeuna, kuring bakal ngahémat draf halaman uji anjeun kalayan formulir di dinya dugi ka anjeun tiasa nguji lengkep sareng Integrately sareng integrasi Marketing Cloud anjeun.

Nyetél Hiji Aplikasi Dina Marketing Cloud

Marketing Cloud gaduh sababaraha kamampuan integrasi anu pangsaéna pikeun platform pamasaran perusahaan, sareng Alat Platform na pikeun ngawangun aplikasi anu saé pisan dina kasus sapertos kieu.

  1. Di pojok katuhu luhur Marketing Cloud, pencét lungsur dina pangguna anjeun sareng pilih Disetél.
  2. Éta bakal mawa anjeun ka layar Setup Tools.
  3. arahkeun ka Alat Platform> Aplikasi> Paket Dipasang.
  4. Klik anyar tombol di katuhu luhur daptar bungkusan.
  5. Ngaran anjeun Paket Aplikasi Anyar jeung tambahkeun hiji gambaran. Urang nelepon kami Integrated Elementor.
  6. Ayeuna anjeun gaduh setelan Paket anjeun, anjeun kedah Tambihkeun komponén pikeun ngaktifkeun Integrasi Web App API anjeun sareng kéngingkeun kredensial anjeun.
  7. Asupkeun URL tujuan (ilaharna halaman konfirmasi dina situs anjeun atanapi dina Kaca Awan. Pamaké moal diteruskeun ka URL éta dina jinis integrasi ieu.
  8. milih Aplikasi Server-to-Server salaku tipe Integrasi.

Marketing Cloud Pasang Aplikasi Adat - Server-To-Server

  1. Atur Anjeun Server-Ka-Server Pasipatan pikeun mastikeun Anjeun bisa nulis ka widang kontak.
  2. Anjeun ayeuna bakal disayogikeun sareng sadaya inpormasi auténtikasi anu anjeun peryogikeun pikeun anjeun Sacara terpadu aplikasi. Tangtosna, kuring parantos abu-abu sadaya detil dina layar ieu:

Nyetél Marketing Cloud App Dina Integrated

Ayeuna, dina Integrately anjeun bakal nyetél detil sambungan Aplikasi Marketing Cloud anjeun.

  1. Tulis Auténtikasi Base URI.
  2. Tulis Klién Id dina bungkus anjeun.
  3. Tulis Rusiah Klién dina bungkus anjeun.
  4. Pencét Teruskeun.

Integrately Connect Salesforce Marketing Awan

  1. Upami disetél leres, anjeun ayeuna tiasa nyetél widang anjeun sareng ngirimkeunana.
  2. Ngarobah Anjeun huma anjeun ngirimkeun.
  3. peta widang anu anjeun kirimkeun ka widang ekstensi data anjeun.
  4. Optionally tambahkeun wae saringan, kaayaan, atawa aplikasi sejenna.
  5. Optionally ngaropéa sagala nilai widang anu anjeun hoyongkeun.
  6. Uji sareng Hurungkeun Integrasi Anjeun!
  7. Kirimkeun kiriman formulir ti Bentuk Elementor anjeun sarta mastikeun yén sakabéh data ieu diolah jeung diselapkeun leres dina extension data luyu.

tip: Nalika formulir anjeun berpungsi leres, Abdi nyarankeun nyimpen eta dina Elementor salaku citakan nu tiasa Lebetkeun kana sababaraha kaca situs anjeun ogé dina footer Anjeun. Ku cara ieu anjeun ngahindarkeun sababaraha vérsi anu peryogi ngamutahirkeun unggal waktos anjeun ngadamel modifikasi kana integrasi anjeun.

Peryogikeun Bantuan Ngahijikeun WordPress Elementor sareng Marketing Cloud?

perusahaan abdi, Highbridge, nyaéta pasangan Salesforce Marketing Cloud sareng urang gaduh pangalaman langkung ti dasawarsa ngawangun integrasi khusus pikeun platform éta. Kitu ogé, kami parantos ngembangkeun puluhan téma sareng plugin khusus pikeun platform WordPress. Upami anjeun peryogi bantosan:

kontak Highbridge

panyingkepan: Martech Zone is using its affiliate links in this article and I am a co-founder and partner in Highbridge.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.