Baking dina "Kecerdasan" kana Kampanye Drive-to-Web

pinter

Kampanye "drive to web" modern langkung seueur tibatan ngan saukur ngadorong konsumén ka halaman badarat anu dikaitkeun. Éta ngamangpaatkeun téknologi sareng perangkat lunak pamasaran anu teras-teras berkembang, sareng ngartos kumaha nyiptakeun kampanye dinamis sareng pribadi anu ngahasilkeun hasil wéb.

Pergeseran dina Pokus

Kauntungan anu dicekel ku agénsi maju sapertos Hawthorne nyaéta kamampuan pikeun ningali henteu ngan ukur analytics, tapi ogé pikeun ngémutan pangalaman pangguna sacara umum sareng papacangan. Ieu konci pikeun narik sareng nahan pengunjung halaman wéb anu nyandak tindakan, kamampuan pikeun nyocogkeun kontén sareng paripolah konsumen sareng paménta. Perusahaan kedah masangkeun kontén na kana sadaya kanal anu sayogi, naha éta TV liniér, OTT, atanapi média sosial - eusina kedah diwartosan ku paripolah anu saleresna. Olahtalatah kreatif kedah didasarkeun kana kabiasaan konsumsi anu ngabagi-bagi pemirsa anu dituju, janten pamasaranna teras pencét target anu leres kalayan pesen anu leres.

Firma pamasaran canggih tiasa ningali korélasi antara réspon anu langkung kuat sareng konvérsi sareng pangalaman pangguna sareng paripolah, teras ngaoptimalkeun eusi dina laleur pikeun ningkatkeun métrik drive-to-web.

Téhnologi anu Diperyogikeun

Nyocogkeun data pihak katilu sareng pihak katilu penting pisan. Ieu ngalibatkeun henteu ngan ukur ngartos naon anu dilakukeun ku pangunjung dina halaman wéb sacara real-time, tapi tindakan anu aranjeunna laksanakeun sateuacan aranjeunna ngahontal situs. Ngalakukeun hal ieu ngajantenkeun kampanye sareng situs sareng tren anu langkung ageung kana personalisasi, dimana data tina sababaraha platform anu béda-béda disatukangeun pikeun ngembangkeun wawasan anu ditargetkeun ka jalma éta. Épéktip ngahijikeun sababaraha sumber data ngabutuhkeun Big Data analytics sareng pamahaman naon data anu saleresna penting dina hal ngahasilkeun hasil anu berorientasi pelanggan.

Ngawangun trove data ngeunaan tindakan pengunjung dina halaman wéb peryogi strategi anu direncanakeun kalayan hadé. Yayasan téknologi tina pendekatan ieu nyaéta ngagunakeun pelacakan piksel pikeun ngawaskeun kalakuan unggal tamu. Angkatan sareng langkung ti 1,000 pelacak piksel, manajer kampanye tiasa ngawangun "playbook" unggal pangunjung. Éta panginten tiasa dimimitian ku piksel pelacak UX, anu teras ngamungkinkeun halaman wéb pikeun sacara bertahap ningkatkeun kamajuan anu ngajantenkeun navigasi / mésér / ngamangpaatkeun situs langkung gancang sareng gampang. Piksel panyadia data pihak katilu ogé dianggo janten anjeun tiasa ningali cookies sanés anu ngalacak pangunjung - nyayogikeun lapisan data pihak katilu anu berharga. Pelacakan Dursasana média sosial mangrupikeun léngkah sanés pikeun ngempelkeun data, ku ngagunakeun alat pelacak pikeun ngaitkeun kagiatan sosial sareng kampanye. Intina tina sadaya léngkah ieu? Pikeun ngaktipkeun segmentasi real-time sareng nargétkeun langkung saé bari ogé ningkatkeun situs pikeun anu bakal datang.

Nempatkeun Optimasi kana Prakték

Nalika pamasar narik data, aranjeunna tiasa ngembangkeun kontén adaptasi anu saluyu sareng paripolah sareng atribut. Eusi dipersonalisasi boh pikeun individu sareng alat anu saéstuna. Ieu anu diusahakeun ku sadayana dina industri drive-to-web, tapi aranjeunna titajong kumaha ngatur sadaya bagian anu ngagerakkeun. Untungna, aya alat-alat téknologi di ditu (sareng jalma-jalma pangalaman dina pimpinan) anu tiasa nyayogikeun wawasan pikeun ngawangun eusi sareng pangiriman pesen.

Pertimbangkeun prak-prakan pangsaéna ieu pikeun kampanye iklan drive-to-web ditingkatkeun:

  • Ngartos produk. Kedah aya panyelarasan antara olahtalatah anu diperyogikeun pikeun ngajelaskeun produk sareng naon anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun konsumen angkat tina kasadaran kana tindakan.
  • Pesen tukang ngaput kana alat. Kampanye anu didorong ku analitik canggih bakal ngagaduhan data dina alat ningali eusi anu pikaresep teras bakal ngaluyukeun kontén saluyu.
  • Saluyukeun perencanaan média. Ngepaskeun campuran média pikeun dijajarkeun sareng paripolah konsumen anu dikarang tina pangguna analytics, ngartos bédana industri (naha éta produk perawatan kulit atanapi téknologi.)

Évolusi Wéb

Nambahkeun bentuk "intél" anu langkung ageung kana kampanye drive-to-web ngaguratkeun pergeseran wéb anu langkung lega. Kami parantos ngalih tina "halaman wéb calakan" kana halaman badarat sareng portal, teras janten "wéb 2.0." Sareng ayeuna urang ngalih kana bentuk anu sanés, kalayan halaman wéb mobile lokasi utama, sareng kamampuan nawiskeun pesen eusi ka jalma khusus. Halaman wéb henteu ngan ukur tempat pikeun mesen, éta mangrupikeun sumber idéal pikeun wawasan anu tiasa dianggo pikeun ngawangun ségméntasi, sareng dina waktos anu sami ningkatkeun sareng ngaoptimalkeun kampanye sareng média. Ieu cara anyar pikeun ngajalankeun drive-to-web, sabalikna tina pendekatan simbut ngahontal saloba panon anu mungkin sareng ngarepkeun sababaraha aranjeunna nyandak tindakan.

Nyukcruk para pengunjung halaman wéb sacara luar biasa tepat, kalayan contona kamampuan pikeun ngukur sabaraha lami pembeli nuju langkung ti "mésér ayeuna" sateuacan aranjeunna diklik. Firma iklan sareng mérek anu hoyong kasuksésan jangka panjang dina kampanye drive-to-wéb na bakal nangkeup intél data. Kasadaran henteu janten tujuan sanésna, éta ngeunaan nargétkeun paripolah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.