Komputasi Interaktif, sapertos Laporan Minoritas

laporan minoritas

Budak téh téknologi ngembang gancang! Kuring henteu yakin sabaraha anjeun émut Tom Cruise dina Laporan Minoritas, dimana anjeunna nuju maca inpormasi ngalangkungan tampilan virtual. Ieu tinjauan anu nunjukkeun épék khusus:

Sababaraha taun ka pengker, éta ngan ukur pangaruh khusus. Ieu mangrupikeun pidéo kanyataan anyar téknologi sareng panjelasan ngeunaan kumaha jalanna:

Anjeun tiasa mendakan sababaraha conto anu langkung saé di Eon Reality urang website.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.