Data Konsumén Anjeun Kedah Nyukcruk dina Eusi Interaktif Anjeun

konsumén ngalakonan sareng halaman wéb

Sedengkeun urang sadayana tiasa, pikeun seuseueurna, satuju yén eusi interaktif sanés "anyar", kamajuan dina téknologi pamasaran parantos ngajantenkeun eusi interaktif langkung saé pikeun usaha pamasaran hiji. Seuseueurna jinis eusi interaktif ngamungkinkeun merek pikeun ngumpulkeun seueur inpormasi ngeunaan konsumén - inpormasi anu tiasa dianggo pikeun langkung nyayogikeun kabutuhan konsumen sareng ngabantosan usaha pamasaran ka hareup. Hiji hal anu seueur diperjuangkeun ku para pemasar, kumaha waé, nyaéta nangtoskeun naon jinis inpormasi anu aranjeunna hoyong kumpulkeun sareng kontén interaktif na. Tungtungna, masalah ngajawab patarosan emas ieu: "Data konsumen naon anu bakal janten pang gunana pikeun tujuan akhir organisasi?" Ieu sababaraha saran pikeun data konsumén anu leres-leres idéal pikeun ngamimitian nyukcruk nalika promosi eusi interaktif salajengna:

Inpormasi kontak

Ngumpulkeun nami e-mail sareng nomer telepon sigana mah atra, tapi anjeun bakal kaget sabaraha jalma anu henteu ngalakukeun ieu. Aya sababaraha merek di luar sana anu nyiptakeun eusi interaktif anu murni murni pikeun tujuan kasadaran mérek; janten pendataan parantos réngsé disapu handapeun karpét.

Naha éta kaulinan atanapi aplikasi kustomisasi anu pikaresepeun, mérek anjeun masih tiasa nguntungkeun tina ngumpulkeun inpormasi éta. Dina garis handapna, mérek anjeun tiasa ngayakeun promosi ageung anu anjeun pikahoyong pikeun pangacara merek (sapertos anu berinteraksi sareng aplikasi anjeun) terang ngeunaan éta. Sareng sanés ngan ukur anjeun hoyong aranjeunna terang ngeunaan éta, tapi anjeun hoyong aranjeunna leres-leres ngamangpaatkeun promosi nalika aranjeunna mésér di toko anjeun.

Ayeuna, kuring leres-leres terang aya waktos nalika leres-leres henteu "masuk akal" pikeun milari inpo kontak. Abdi ngartos. Sateuacan (atanapi bahkan saatos) maénkeun kaulinan, teu aya anu hoyong pisan ngabagi inpormasi na. Sanaos anjeun terang anjeun bakal nganggo inpormasi kontak konsumen dina cara anu adil, sah, hormat, masih seueur konsumen anu takwa anjeun moal. Untungna, aya hiji hal anu anjeun tiasa lakukeun anu sacara khusus ngabantuan seueur mérek anu kuring damel sareng - sareng éta nyayogikeun sababaraha jinis insentif kanggo ngabales inpormasi kontak dasar. Barina ogé, kumaha aranjeunna tiasa ngagaleuh kado atanapi hadiahna upami urang henteu terang saha éta?

Insentif tiasa ageung atanapi alit sakumaha merk anjeun pas. Saatos maénkeun kaulinan atanapi nyandak survey anu singget (naon waé eusi interaktif anjeun, saleresna), anjeun tiasa naroskeun upami aranjeunna hoyong milih-milih kasempetan kéngingkeun hadiah ageung atanapi milih-milih nampi kupon atanapi kado . Alami, intina sadayana ieu nyaéta jalma resep barang gratis (atanapi ngagaduhan kasempetan pikeun menangkeun barang gratis). Pamakéna bakal langkung condong masihan inpormasi supados aranjeunna dikontak ngeunaan insentifna.

nyukcruk acara

Unik pikeun Google Analytics, ngalacak acara mangrupikeun lacak kagiatan dina unsur interaktif halaman wéb mérek anjeun. Kegiatan ieu (atanapi "kajadian") tiasa diwangun ku naon waé jinis interaksi - sadayana tina mencét tombol play / pause dina pidéo, ninggali formulir, ngirimkeun formulir, nyegerkeun kaulinan, ngaunduh file, sareng sajabana. Daptar na teras diteraskeun . Ampir aya unggal interaksi dina média interaktif mérek anjeun salaku "hiji kajadian."

Naon anu ngajantenkeun ngalacak acara janten ngabantosan nyaéta yén éta nyayogikeun wawasan anu hébat kana kumaha konsumén anjeun ngémutan halaman wéb anjeun ogé sakumaha minat aranjeunna dina kontén anjeun. Upami ngalacak acara ngungkabkeun yén jalma ngan ukur pencét tombol maén dina hiji gim sakali, éta tiasa janten indikator yén gimna bosen atanapi ngan saukur henteu cukup nangtang. Di sisi sanésna, sababaraha tindakan "ulin" tiasa nunjukkeun yén jalma-jalma resep pisan kana gim anu aya dina situs anjeun. Kitu ogé, henteu ningali cekap "unduh" kajadian / tindakan tiasa janten indikator anu saé yén eusi anu tiasa diunduh (e-guide, video, jsb) henteu pikaresepeun atanapi cukup manpaat pikeun diunduh. Nalika mérek ngagaduhan jinis data ieu, aranjeunna tiasa ngalaksanakeun paningkatan anu penting pikeun konténna, ogé stratégi pamasaran sadayana.

Ngahijikeun acara ngalacak kana halaman wéb anjeun tiasa rada sesah, tapi alhamdulillah, aya sababaraha kumaha cara nungtun di ditu (kalebet hiji di Google) anu tiasa ngabantosan anjeun nerapkeun nyukcruk acara GA lumayan gampang. Aya ogé sajumlah pituduh anu saé pikeun aksés sareng maca laporan ti GA dina kajadian anu anjeun lacak.

Waleran pilihan ganda

Jinis inpormasi konsumén anu terakhir kuring nyarankeun pisan pikeun ngalacak nyaéta waleran pilihan ganda dina kuis, survey sareng evaluator. Jelas, patarosan sababaraha pilihan (sareng jawaban) bakal béda-béda, tapi aya 2 cara nyukcruk waleran pilihan seueur tiasa ngabantosan mérek anjeun! Pikeun hiji, sapertos ngalacak acara, sababaraha pilihan pilihan sareng waleran bakal masihan mérek anjeun ideu anu langkung saé ngeunaan naon anu dipiharep atanapi diarepkeun ku seuseueurna konsumén. Ku nyayogikeun palanggan anjeun sababaraha pilihan terbatas pikeun dipilih (dina kuis atanapi survey anjeun), éta ngamungkinkeun anjeun ngabagi unggal réspon ku perséntase; sahingga anjeun tiasa ngolompokkeun konsumén tangtu ku réspon tinangtu. Salaku conto: Upami anjeun naroskeun, "anu mana salah sahiji warna ieu upami anjeun pikaresep?" sareng anjeun nyayogikeun 4 kamungkinan waleran (Beureum, Biru, Héjo, Konéng), anjeun tiasa nangtoskeun naon warna anu paling populér ku sabaraha jalma anu milih réspon anu tangtu. Ieu umumna henteu tiasa dilakukeun ku réspon formulir-eusian.

Alesan sanés ngalacak waleran pilihan sababaraha pilihan tiasa janten mangpaat nyaéta merek tiasa ngasah langkung jauh dina pangguna khusus anu masihan réspon anu tangtu (Ex: narik daptar pangguna anu diréspon ku warna karesepna salaku "beureum"). Éta ngamungkinkeun mérek pikeun museurkeun usaha pamasaranna ka pangguna khusus dina kategori éta - naha éta ngaliwatan pamasaran e-mail, surat langsung atanapi telepon. Salaku tambahan, anjeun panginten mendakan yén konsumén anu ngajawab ku réspon tinangtu ngagaduhan persamaan anu tangtu anu kedah diaku. Sababaraha patarosan seueur pilihan anu anjeun tiasa sering naroskeun: waktos ngagaleuh, mérek anu dipikahoyong, mérek ayeuna - naon waé anu bakal ngabantosan diskusi anu bakal datang, leres pisan!

Henteu janten masalah naon tujuan akhir tina eusi interaktif anjeun, ngumpulkeun data ngeunaan sagala aspek interaksi konsumen anu kedah diusahakeun. Kalayan pesaing énggal sprouting unggal dinten, anjeun ngahutang ka mérek anjeun pikeun terang saha konsumén anjeun sareng naon anu aranjeunna pikahoyong. Kamajuan téknologi henteu ngan ukur ngamungkinkeun pikeun ngumpulkeun data ieu, tapi matak ngamudahkeun pikeun ngalakukeunana. Kalayan sadaya sumber anu sayogi pikeun pemasar, teu aya alesan pikeun henteu ngalacak sadayana!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.